Whisky Live Athens: Το μεγαλύτερο whisky event έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα

Σε δύο ημέρες θα δοκιμάσετε κορυφαίες ετικέτες whisky, σπάνιες εμφιαλώσεις, θα γευτείτε gourmet finger food, θα παρακολουθήσετε masterclasses ή απλά θα χαλαρώσετε με ένα whisky cocktail.

Whisky Live Athens: Το μεγαλύτερο whisky event έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα

Με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία και με περισσότερες από 40 ετήσιες εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το Whisky Live είναι σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων και των premium ποτών. Η μαγεία του καλού whisky έφτασε φέτος στην Αθήνα και στις 14 και 15 Δεκεμβρίου στο Helexpo Μαρούσι θα ζήσετε από κοντά την μεγαλύτερη γιορτή του αγαπημένου σας spirit.

Σας περιμένουν για δοκιμή μοναδικά whisky από όλο τον κόσμο, σπάνιες εμφιαλώσεις, αλλά και premium ετικέτες που δεν εισάγονται στην ελληνική αγορά. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε και τα ιδιαίτερα whisky cocktail από το μπαρ της διοργάνωσης. Ενώ όσοι επιλέξετε ένα από τα περιορισμένης διαθεσιμότητας exclusive εισιτήρια, θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε μία πρόσθετη γκάμα από 15 premium ετικέτες, που θα επιλεχθούν ειδικά για εσάς.

Whisky Live Athens: Το μεγαλύτερο whisky event έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα - εικόνα 1

Μοναδικές γευστικές δημιουργίες finger food από επιλεγμένα εστιατόρια θα συνοδεύσουν ιδανικά το ποτό σας και θα αναδείξουν τις πιο κρυφές πτυχές κάθε whisky. Επίσης, αν θελήσετε να ανακαλύψετε περισσότερα μυστικά του αγαπημένου σας spirit, τότε αφεθείτε στις γνώσεις των ειδικών και παρακολουθήστε κάποιο από τα 15 masterclasses που φιλοξενεί η διοργάνωση.

Πριν φύγετε μην ξεχάσετε να περάσετε και από το Whisky Live shop, για να αγοράσετε σε προνομιακές τιμές τα αγαπημένα σας spirits.

i Τα εισιτήρια ξεκινούν από 30 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εδώ | Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα της διοργάνωσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.