Το πρώτο «μπαρίστικο» φεστιβάλ στην Πάτρα θα ξυπνήσει και τις 5 αισθήσεις μας!

Για δύο μέρες το «5 Senses Experience» Festival θα φιλοξενήσει εξαιρετικούς bartenders από κάθε γωνιά της χώρας, pop-up bars, πολλά events και ιδιαίτερα workshops.

Το πρώτο «μπαρίστικο» φεστιβάλ στην Πάτρα θα ξυπνήσει και τις 5 αισθήσεις μας!

Με αφορμή τα έκτα γενέθλια του Abbey Kitchen bar και σε συνεργασία με την Bar Academy Hellas, η Πάτρα απέκτησε το δικό της μπαρίστικο φεστιβάλ. Το «5 Senses Experience» Festival θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Δεκεμβρίου και θα ξεκινά από νωρίς το μεσημέρι στους χώρους του Abbey, αλλά και σε αγαπημένα bar σε ολόκληρη την πόλη.

Όσοι βρεθείτε στην Πάτρα εκείνες τις μέρες, να ξέρετε ότι σας περιμένει ένα διήμερο γεμάτο δράσεις: ειδικές γευσιγνωσίες, food pairing, σεμινάρια, 5 pop-up bars που θα φιλοξενούν εξαιρετικούς Έλληνες bartenders, special serves, ευφάνταστα cocktails και ωραίες μουσικές.

Το πρώτο «μπαρίστικο» φεστιβάλ στην Πάτρα θα ξυπνήσει και τις 5 αισθήσεις μας! - εικόνα 1

Συγκεκριμένα, θα έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε σε γευσιγνωσίες καφέ, κρασιού και ιδιαίτερων αποσταγμάτων, καθώς και σε σεμινάρια που θα σας μυήσουν στον κόσμο του μπαρ, όπως το «πώς να φτιάξετε cocktails στο σπίτι», αλλά και επαγγελματικά workshops για την καλύτερη διαχείριση των «απορριμμάτων» ενός μπαρ.

Όλα τα σεμινάρια του φεστιβάλ θα τα παρακολουθήσετε στα αγαπημένα μπαρ της Πάτρας που συμμετέχουν και είναι τα εξής: Bocas, Bodegas, Salumeria, Black Tot, Maverick, Ποπ Χόρν, Λωτός, Bartista, Mono, Bara, Distinto και Συνδετήρας.

Οι εισηγητές των σεμιναρίων είναι από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της bartending σκηνής, όπως οι: Mario Basso (Barelldier), Γιάννης Κοροβέσης (Bitterbooze), Βασίλης Κυρίτσης ( The Clumsies, Senios), Παναγιώτης Φράγκος (Hytra), Άρης Χατζηαντωνίου (Momix), Σπύρος Αναγνώστου (7 Jokers), μαζί με τους Μπάμπη Καϊδαλίδη και Χρήστο Αξαρλή από την Bar Academy Hellas και τους expert σε κρασί και μπύρα Ανδρέα Ματθίδη και Νικολά Ραδίση.

Το πρώτο «μπαρίστικο» φεστιβάλ στην Πάτρα θα ξυπνήσει και τις 5 αισθήσεις μας! - εικόνα 2

Τέλος, το Abbey θα αποτελέσει το κέντρο του ενδιαφέροντος τα βράδια της Κυριακής 2 και της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου, όπου θα φιλοξενηθούν pop-up bars από διάφορα σημεία της Ελλάδας, όπως τα βραβευμένα (Athinorama Bar Awards 2018) Grooove cocktail bar του Βόλου και το Spitaki των Ιωαννίνων, καθώς και guest bartenders που θα σερβίρουν ιδιαίτερα cocktail με επιλεγμένα spirits. Φυσικά δεν θα λείπουν και τα μοναδικά dj sets από γνωστούς djs της πόλης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook.

i Το φεστιβάλ απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε επαγγελματίες του χώρου. Η τιμή της εισόδου είναι € 10 η κάθε μέρα και μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας από το Abbey Kitchen bar.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.