Η μεγαλύτερη fine drinking γιορτή επιστρέφει και φέτος στη Θεσσαλονίκη!

Από όλα θα έχει ο μπαξές: 25 κορυφαία bars της πόλης, καταξιωμένους bartenders, συναρπαστικά serves και ένα εορταστικό τριήμερο με live μουσικές και πολλές εκπλήξεις.

Η μεγαλύτερη fine drinking γιορτή επιστρέφει και φέτος στη Θεσσαλονίκη!

Το World Class Fine Drinking, η μεγαλύτερη γιορτή για την κουλτούρα του καλού ποτού, επιστρέφει στη συμπρωτεύουσα για δεύτερη συνεχή χρονιά έχοντας ως κεντρικό θέμα την δεξιοτεχνία. Θα ξεκινήσει με ένα δυνατό εορταστικό τριήμερο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης- Αποθήκη Γ΄, από την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, όπου θα σας υποδεχτούν από τις 20:30 έως τη 01:30.

Κάθε μέρα 8 μοναδικά pop-up bar θα φιλοξενούν διαφορετικά κορυφαία bar της πόλης και οι bartenders τους θα σας μυήσουν στην τέχνη του καλού ποτού, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ιδιαίτερες ετικέτες από επιλεγμένα spirits.

Η μεγαλύτερη fine drinking γιορτή επιστρέφει και φέτος στη Θεσσαλονίκη! - εικόνα 1

Το World Class Bar, το κεντρικό bar της εκδήλωσης, θα φιλοξενήσει κορυφαίους Έλληνες και ξένους bartenders, που θα σας μάθουν τα μυστικά του fine drinking με αριστοτεχνικές τεχνικές γευσιγνωσίας. Την πρώτη μέρα (22/11), θα σας υποδεχθεί η ομάδα του «Γορίλα» και ο Αχιλλέας Πλακίδας (World Class νικητής για το 2018), για να σας μυήσουν στην τέχνη της φιλοξενίας και δεξιοτεχνίας. Την δεύτερη μέρα (23/11), το κεντρικό bar θα καταλάβουν τρεις Έλληνες World Class νικητές, ο Πάνος Κανατσούλης (2017), ο Αλέξης Σιμωνίδης (2016) και ο Μανώλης Λυκιαρδόπουλος (2015), που θα σας εκπλήξουν με τις γνώσεις τους στην premium τέχνη του καλού ποτού. Την τρίτη μέρα (24/11), το κεντρικό bar θα φιλοξενήσει ένα από τα κορυφαία bar του κόσμου, το Gazelle Mayfair by Tony Gogniliaro από το Λονδίνο, μαζί με το σεφ τους.

Όλο το τριήμερο σας περιμένουν μοναδικές εκπλήξεις που έχουν δημιουργήσει bartenders σε συνεργασία με ταλαντούχους σεφ, με σχεδιαστές μόδας και καλλιτέχνες. Θα περιπλανηθείτε σε βοτανικούς κήπους, θα θαυμάσετε ένα γλυπτό φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από σοκολάτα και θα ακολουθήσετε τα βήματα του πιο διάσημου «περιπατητή» σε ένα περιβάλλον ζωηρών χρωμάτων.

Η μεγαλύτερη fine drinking γιορτή επιστρέφει και φέτος στη Θεσσαλονίκη! - εικόνα 2

Αυτά και άλλα πολλά θα σας συμβούν στην γιορτή του καλού ποτού παρέα με μουσικά shows από τους My excuse (22/11), Gangsters of Love (23/11), ThesSAXloniki (24/11) και dj sets από την Ειρήνη Κακούρη. Η γιορτή θα συνεχιστεί στα αγαπημένα bar της πόλης από τις 25 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου, όπου θα σας περιμένουν μοναδικές εκπλήξεις και σπέσιαλ serves.

Αναλυτικά, τα bars που συμμετέχουν είναι τα εξής: Γορίλας, Salto, Ciel, Cheval, Blanc, Dio con Dio, Vogatsikou 3, Speakeasy, Αίγλη Γενί Χαμάμ, Paraty & Loft, The Bar L.A.B, U Bar, The Blue Cup, Fleming, Noell, Moi, Calderon, Casablanca, Mistral Seaside Bar, Apallou, Bord De L’eau, Tribeca, The Prince Barsserie, Cin Cin.

i Η είσοδος είναι 10 ευρώ και για τις τρεις μέρες και περιλαμβάνει το ειδικό βραχιολάκι της διοργάνωσης για την πρόσβασή σας στα pop-up bars και δύο μάρκες που σας εξασφαλίζουν 2 crafted ποτά δικής σας επιλογής. Επιπλέον, με το βραχιολάκι της εκδήλωσης, θα έχετε προνομιακές τιμές στα cocktail που σχεδιάστηκαν ειδικά για την γιορτή από τα bar που συμμετέχουν έως και τις 2/12. | Για περισσότερες πληροφορίες για το World Class Fine Drinking Θεσσαλονίκης επισκεφτείτε την σελίδα του World Class στο Facebook και ενημερωθείτε αναλυτικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.