Δυο μέρες ατελείωτο bar hopping με διάσημες υπογραφές

Το Athens Bar Show έχει ετοιμάσει μια σειρά από events για την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στα καλύτερα μπαρ της πόλης…

Δυο μέρες ατελείωτο bar hopping με διάσημες υπογραφές

Τι θα λέγατε να πιείτε το Martini σας σερβιρισμένο από την ομάδα του Dante της Νέας Υόρκης, να μάθετε τα μυστικά της τεκίλας από τον πρεσβευτή της αγαύης Tomas Estes και να πιάσετε κουβέντα με τον θρύλο του bartending Alex Kratena; Αυτά και πάρα πολλά ακόμα θα συμβούν στα bar της πόλης, την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, με αφορμή την μεγαλύτερη εκδήλωση του κόσμου των spirits, το Athens Bar Show.

Μαζέψτε την παρέα σας και κάντε ένα πρόγραμμα μπαρότσαρκας διαφορετικό από το συνηθισμένο. Μέσα σε λίγες ώρες θα νιώσετε σαν να έχετε πετάξει στα καλύτερα bar της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, της Βαρκελώνης και της Νορβηγίας, βολτάροντας απλά στο αθηναϊκό downtown.

Δυο μέρες ατελείωτο bar hopping με διάσημες υπογραφές - εικόνα 1

Για παράδειγμα την Τρίτη 6/11 ξεκινήστε με μια επίσκεψη στο «Odori». Από τις 4.00 μ.μ. στη μπάρα θα βρίσκετε η ομάδα του Dante της Νέας Υόρκης (9η θέση στα 50 καλύτερα bar του κόσμου) διάσημη για τα φοβερά aperitivo cocktails. Μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε τα φευγάτα Martini και Negroni.

Συνεχίστε στο ίδιο mood περνόντας στις 8.00 μ.μ. από το εντυπωσιακό «Alexander’s Bar» της Μεγάλης Βρετανίας, όπου ο Luca Missaglia θα μας μυήσει στην τέχνη του aperitivo ετοιμάζοντας ευχάριστες μείξεις με το ιδιαίτερο λικέρ Italicus. Γι αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν δυο διάσημα και βραβευμένα bar οι δρόμοι οδηγούν από τις 9.00μ.μ. και μετά στο «Clumsies» και στο «The Gin Joint». Στις μπάρες τους θα κάνουν κατάληψη αντίστοιχα το Βαρκελωνέζικο bar «Two Schmucks» και το Λονδρέζικο «Scarfes».

Δυο μέρες ατελείωτο bar hopping με διάσημες υπογραφές - εικόνα 2

Αν θέλετε να έρθετε τετ α τετ με κάποιους από τους θρύλους του bartending αξίζει να βρεθείτε στις 9.00μ.μ. στο «Senios» για την παρουσίαση του Erik Lorinz και στο «42 Barstronomy. Athens» για τον Alex Kratena. Πέρα από τις ξένες παρουσιές, η Τρίτη περιλαμβάνει και πολύ δυνατές ελληνικές εμφανίσεις. Για παράδειγμα στο «The Bank Job» θα έρθει η ομάδα του «Γορίλα» από Θεσσαλονίκη και στο «Ipitou the Bar» το πολύ καλό «Boheme bar» από την Κρήτη, για να δημιουργήσει πέντε cocktails από ελληνικά αποστάγματα και μοναδικά βότανα.

Δυο μέρες ατελείωτο bar hopping με διάσημες υπογραφές - εικόνα 3

Μη χάσετε επίσης στο «Barreldier» τον bartender Νίκο Ταχματζή από το διάσημο Termini του Λονδίνου και στο «Tiki Athens» την Selia Bugallo από το Mandrake Hotel (επίσης από το Λονδίνο) που θα φτιάξει συνταγές με πρωτότυπα βότανα. Για το τέλος, σημειώστε ειδικά όσοι αγαπάτε την τεκίλα την επίσκεψη στο «Noel» όπου ο γκούρου της αγαύης Tomas Estes θα μας μάθει τα πάντα που αφορούν το εξωτικό spirit.

Φροντίστε να κοιμηθείτε καλά για να αντέξετε την πρωτοκλασάτη μπαρότσαρκα της Τετάρτης 7/11, γιατί και αυτή περιλαμβάνει πολλά must. Μια τέτοια περίπτωση είναι η επιδρομή στο «Senios» (από τις 9.00μ.μ.) του Νορβηγικού bar Himkok. Επίσης, σημειώστε την εμφάνιση του Oz από την Χίο στο «42Bastronomy» και αυτή του expert στο ρούμι Ian Burell στο «The Zillers», από τις 9.30μ.μ. και μετά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.