Κάτι καλό παίζει τα Σαββατοκύριακα στο Faust

Το πιο artistic bar της πόλης καλωσορίζει τη νέα σεζόν με μία πρόταση που υπόσχεται να ζεστάνει τα χειμωνιάτικα μεσημέρια σας.

Κάτι καλό παίζει τα Σαββατοκύριακα στο Faust

Το κίνημα του «early drinking» ή διαφορετικά όλοι εμείς που απολαμβάνουμε ένα long drink από νωρίς το μεσημέρι, βρήκαμε τι θα κάνουμε τα Σαββατοκύριακά μας. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Faust, από τις 2 το μεσημέρι, μας υποδέχονται με premium προτάσεις σε afternoon cocktails, light lunch μενού και special dj sets που θα μας κρατήσουν μέχρι αργά το βράδυ.

Οι επιλογές είναι πολλές: από mini burgers και hot dog, μέχρι ελαφριές σαλάτες, tortillas και πιατέλα τυριών για να συνοδεύσετε τα cocktails σας, ενώ για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας υπάρχουν cheesecake, μους σοκολάτας ή και κρέμα λευκής σοκολάτας… Στη συνέχεια αναλαμβάνουν οι bartenders για να επιμεληθούν τα cocktails σας και γνωστοί djs της πόλης πιάνουν θέση στα decks για να απογειώσουν την εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.