Πριν λίγες μέρες, στην exclusive βραδιά που πραγματοποιήθηκε στο Alexander’s Cigar lounge bar του ξενοδοχείου Grand Bretagne, ζευγάρωσαν το premium whiskey Macallan και o οίκος υψηλής ραπτικής Ermenegildo Zegna.
Η εκδήλωση είχε ως σκοπό να εστιάσει στα δυο brands και πιο συγκεκριμένα στο πολυτελές status τους. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν η νέα συλλογή της Ermenegildo Zegna Fall/Winter 2019 και η νέα ετικέτα Macallan Double Cask 12 ετών.
Μέσα από μία λαμπερή βραδιά γνωρίσαμε τα προϊόντα των δύο εταιριών, μάθαμε την ιστορία τους και ζήσαμε μια εμπειρία μοναδικής πολυτέλειας. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την νέα ετικέτα του Macallan τόσο straight, όσο και ως βασικό συστατικό του Rob boy cocktail δια χειρός του head bartender του ξενοδοχείου Κώστα Μυλωνόπουλου, ενώ από τα γευστικά χαρακτηριστικά του premium whiskey εμπνεύστηκε και ο executive chef της Μεγάλης Βρετανίας Αστέριος Κουστούδης και δημιούργησε ένα πρωτότυπο food pairing menu.
Το κλείσιμο της βραδιάς μας βρήκε να απολαμβάνουμε τον εκρηκτικό συνδυασμό του κορυφαίου whiskey με τις εκλεκτές δημιουργίες του chef, ανακαλύπτοντας μοναδικές γευστικές ισορροπίες.