Ραντεβού στην 5η Έκθεση «Ζυθογνωσία»

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου οι ζυθόφιλοι θα βρεθούν στο Ζάππειο Μέγαρο για ένα γευστικό ταξίδι στο συναρπαστικό κόσμο της μπίρας.

Ραντεβού στην 5η Έκθεση «Ζυθογνωσία»

Για μια ακόμη χρονιά η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα αφιερωμένη στους ζύθους υψηλής ποιότητας, σας προσκαλεί να δοκιμάσετε ενδιαφέρουσες και σπάνιες ετικέτες μπίρας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ένα μοναδικό περιβάλλον που ξεφεύγει από το κλασικό φεστιβαλικό μοτίβο μπιροποσίας.

Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε όσες ετικέτες επιθυμείτε στο συλλεκτικό ποτήρι μπίρας της έκθεσης, καθοδηγούμενοι από τον ειδικό κατάλογο που έχει ετοιμάσει η «Ζυθογνωσία». Είναι η ιδανική ευκαιρία να ζήσετε από κοντά την «επανάσταση» της ελληνικής μικροζυθοποιίας και των εγχώριων εταιριών που παράγουν μπίρες υψηλής ποιότητας. Η ποικιλία είναι κάτι παραπάνω από… μεγάλη, με περισσότερες από 150 ετικέτες να σας προσκαλούν για να την δοκιμάσετε.

Στον χώρο της έκθεσης θα σας περιμένουν αρκετές εκπλήξεις, όπως pop up καντίνα με BBQ νοστιμιές του αμερικανικού νότου με τους Po’Boys, καφεκοπτείο με εκλεκτά χαρμάνια καφέ από την επίλεκτη ομάδα του Underdog και special guest μικροζυθοποιίο από την Δανία, το Dry Bitter με πολύ προχωρημένες γεύσεις σε παγκόσμια πρεμιέρα. Τέλος στον χώρο θα λειτουργεί και ζυθοπωλείο με την Cava di Patsi, όπου θα βρείτε όλες τις μπίρες της έκθεσης προς πώληση.

i Ζυθογνωσία 2018 | Ζάππειο Μέγαρο | Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Οκτωβρίου | Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 21:00 | Είσοδος: 12 ευρώ (ισχύει και για τις δύο ημέρες και περιλαμβάνει το συλλεκτικό ποτήρι γευστικής δοκιμής, τον κατάλογο της έκθεσης και το αποδεικτικό ελεύθερης εισόδου/εξόδου).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.