Updated | Πέντε fine drinking εμπειρίες στο Taste οf Athens

Δες τα spirits spots και events που δεν πρέπει να χάσεις στο μεγάλο event που γίνεται στο Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».  (Νέες ημερομηνίες)

Updated | Πέντε fine drinking εμπειρίες στο Taste οf Athens

Update: Λόγω των αιφνίδιων καιρικών φαινομένων, το υπαίθριο γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Athens θα λάβει χώρα από την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου μέχρι την Τρίτη 2 Οκτωβρίου. Όσοι επισκέπτες έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους για την Πέμπτη 27/9, την Παρασκευή 28/9 ή το Σάββατο 29/9 έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν ή να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους σε συνεννόηση με τους διοργανωτές.

Updated | Πέντε fine drinking εμπειρίες στο Taste οf Athens - εικόνα 1

H υψηλή γαστρονομία φιλοξενείται στο πρώτο «Taste of Athens», στο Kέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και κάνει απόλυτο matching με το premium ποτό. Για τέσσερις ημέρες, από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, θα ζήσουμε σε συνδυασμό με τα αριστοτεχνικά μενού, πρωτόγνωρες fine drinking εμπειρίες, δοκιμάζοντας εκλεκτά αποστάγματα, απολαμβάνοντας ευφάνταστα serves και παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια για την παρασκευή αγαπημένων κλασικών cocktails.

Σημειώστε τα must do της διοργάνωσης σε σχέση με το fine drinking:

#1 Σε κεντρικό σημείο θα βρείτε το εντυπωσιακό pop up corner του Johnnie Walker Black Label, του περίφημου περιπατητή. Επιβάλλεται μια στάση, η οποία είναι multy experience. Περιλαμβάνει εκτός από την βαθιά γνωριμία με το διάσημο ουίσκι, την επιλογή ενός από τέσσερα πρωτοποριακά Highball serves. Επιπλέον μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα masterclasses και να μάθετε να φτιάχνετε το δικό σας Highball.

#2 Δεύτερο ιντριγκαδόρικο spot είναι το «World Class Cocktails at Home». Σε αυτό τον ειδικά σχεδιασμένο χώρο θα εναλλάσσονται οι Έλληνες world class bartenders: Αχιλλέας Πλακίδας, Πάνος Κανατσούλης και Αλέξης Σιμωνίδης και θα μας μεταδίδουν τις γνώσεις τους για τα καλύτερα Gin Tonic, με πρωταγωνιστή το πολύτιμο και δροσερό Tanqueray Ten. Tα σεμινάρια με τίτλο Put the Blame on my T&T θα μας κάνουν experts στη διάσημη μείξη για να την φτιάχνουμε και εμείς σπίτι. Αν πάλι προτιμάτε την Margarita, η εντυπωσιακή brand ambassador των Reserve brands Άντζελα Μαριδάκι θα σας δείξει πώς να κάνετε την πιο sexy και luxury εκδοχή με Don Julio.

#3 Η premium spirits διαδρομή συνεχίζεται στην πρωτότυπη κουζίνα της κρυστάλλινης Ketel One. Aξίζει να την δοκιμάσετε straight και στην συνέχεια να τσεκάρεται το δημοφιλές cocktail Dutch Mule. Για όσους θέλουν να εμβαθύνουν στις δυνατότητες της βότκας, ο David Beaty ( brand ambassador Ketel One), μαζί με τον Παναγιώτη Κανατσούλη θα παραδίδουν μαθήματα για ένα μοναδικό σπιτικό Bloody Mary. Παρακολουθείστε το «There’s something about Bloody Mary» και θα είστε έτοιμοι για ένα φευγάτο κυριακάτικο brunch στο σπίτι σας.

#4 Βγείτε στο όμορφο bar «La Cantina» της Don Julio και με μια αυθεντική Tommy’s Margarita στο χέρι θα ταξιδέψετε μέσα στα χωράφια αγαύης του Μεξικού.

#5 Στην περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε μια έξτρα δόση πολυτέλειας, εξασφαλίστε το VIP εισιτήριο. Με αυτό θα έχετε πρόσβαση στο ξεχωριστό lounge του 42 Bastronomy με οικοδεσπότη τον Σπύρο Κερκύρα για να απολαύσετε super premium σερβιρίσματα με τα πιο εντυπωσιακά και luxury spirits.

Mπορείτε να δείτε το λεπτομερές πρόγραμμα των σεμιναρίων στην ιστοσελίδα του Taste of Athens.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.