Ρούμι και ουίσκι σε συνάντηση κορυφής στο Hilton

Το Athens Rum & Whisky Festival επιστρέφει για τρίτη χρονιά, σε διαφορετική τοποθεσία, με ανανεωμένο και δυνατό πρόγραμμα.

Ρούμι και ουίσκι σε συνάντηση κορυφής στο Hilton

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου (14:00- 22:00) όλοι οι (αλκοολούχοι) δρόμοι οδηγούν στο Hilton. Και αυτό γιατί, η αίθουσα Thalia μεταμορφώνεται για να φιλοξενήσει το εξωτικό ρούμι και το σοφιστικέ ουίσκι. Οι ετικέτες που θα γεμίσουν την αίθουσα είναι πολλές και παίζουν σε αρκετές κατηγορίες, όπως basic, premium, σπάνιες, συλλεκτικές και νέες.

Οι δυο μέρες είναι αρκετές για να κάνουμε βουτιά στα δυο spirits και να μάθουμε όσα μπορούμε περισσότερα για την ιστορία, τον τρόπο ανάμειξης και απόλαυσής τους. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει στο χώρο μια ομάδα ειδικών, που θα μας καθοδηγήσουν ώστε να βάλουμε στο μικροσκόπιο το κάθε brand και να φτιάξουμε κλασικά cocktails, ως εκκολαπτόμενοι bartenders, μέσω της πλατφόρμας του Fum Cocktail Making. Για όσους θέλουν περισσότερες πληροφορίες υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε σεμινάρια και γευσιγνωσίες που θα τρέχουν συνέχεια και τις δυο ημέρες.

Ρούμι και ουίσκι σε συνάντηση κορυφής στο Hilton - εικόνα 1

Highlight είναι τα δυο pop up bar που θα στηθούν στον εξωτερικό χώρο του Hilton δίπλα στη πισίνα. Εκεί θα μεταφερθεί σίγουρα η δράση, καθώς θα εναλλάσσονται μερικά από τα καλύτερα bar της Ελλάδας και του εξωτερικού, χτυπώντας στο shaker μερικές από τις δημοφιλέστερες συνταγές τους, με πρωταγωνιστές το ρούμι και το ουίσκι. Για το φινάλε, η βιωματική εμπειρία θα πάει ένα βήμα παρακάτω τσεκάροντας τα αγαπημένα σας αποστάγματα με διαφορετικά πούρα και σοκολάτες.

Μια συμβουλή: κρατήστε σημειώσεις για τις ετικέτες που σας κέρδισαν γιατί αποχωρώντας υπάρχει πωλητήριο που θα μπορείτε να τις αγοράσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο facebook.

Γενική είσοδος: Μονοήμερο 8 ευρώ, διήμερο 12 ευρώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.