Λέμε «Ci Aloha» στη Λεωφόρο Πάρνηθος

Οι Αχαρναί μπαίνουν δυνατά στην bartending σκηνή, χάρη στο νέο grill bar της πόλης.

Λέμε «Ci Aloha» στη Λεωφόρο Πάρνηθος

Ένα πρωτότυπο grill bar βάλθηκε να βάλει στο χάρτη της bartending σκηνής την περιοχή Αχαρναί. Το «Ci Aloha» το βλέπεις ανεβαίνοντας την Λεωφόρο Πάρνηθος, να ξεχωρίζει με τα έντονα χρώματα και την Mexican friendly αισθητική του, όταν όμως σταματάς για να το δεις καλύτερα δεν είναι μόνο αυτό. Μέσα από την όμορφη τζαμαρία κρύβεται ένα εντυπωσιακό μαγαζί, που παραπέμπει σε κόκκινο container, πολύ φρέσκο, νεανικό και παρεΐστικο. Δυνατά σημεία είναι τα δύο δημιουργικά station- η ξύλινη τετράγωνη μπάρα με τα κρεμαστά ποτήρια και τα stools και ακριβώς δίπλα η ανοιχτή κουζίνα με τα ωραία πλακάκια. Κάθεσαι στα μεγάλα ξύλινα τραπέζια και τα έχεις φόντο, μαζί με κάκτους και επιλεγμένα έθνικ διακοσμητικά.

Η λίστα των cocktails πατάει σε κλασικές συνταγές, που μυρίζουν καλοκαίρι και έχουν έντονη tiki διάθεση. Η Paloma και η Tommy’s Margarita είναι ήδη best seller. Έρχονται και τα δυο cocktails στα κατάλληλα ποτήρια και είναι πλούσια αρωματικά και γευστικά, δροσερά, με έντονη επίγευση. Μια μείξη που ξεχωρίζει επίσης είναι η Aloha, που συνδυάζει την βότκα με passion fruit, καραμέλα, λάιμ και ζάχαρη. Το Zombie πρέπει να το δοκιμάσετε· είναι από τα δυνατά της πόλης. Περιέχει ένα inhouse blend ρουμιών με φρέσκα εξωτικά φρούτα, κανέλα, spice πινελιές τζίντζερ και δροσερό λάιμ. Γι αυτούς που θέλουν κάποιο aperitivo, αξίζει να τσεκάρουν το Negroni και το Aperol Spritz.

Ci Aloha Burger
Στην ενότητα της κουζίνας, οι γευστικές προτάσεις έχουν πολύ ενδιαφέρον και συνοδεύουν απόλυτα τα cocktails. To concept είναι «μελετημένο» street food, με γεύσεις που μας κάνουν ταξίδια σε διάφορα μέρη του κόσμου. Πέρα από τα ορεκτικά, με τα νόστιμα tacos, nachos, τις τραγανές country πατάτες και τις πληθωρικές σαλάτες, όπως την Ariza από την Αίγυπτο, μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σάντουιτς με βάση ψωμί, tortilla (ολικής και κανονική), αιγυπτιακή πίτα, μανιτάρι portobello και ρύζι. Για την γέμιση πρώτα επιλέγεις το κρέας σου, μέσα από μια ιδιαίτερη λίστα που περιλαμβάνει tanduri από την Ινδία, Πάπια Πεκίνου, κοτόπουλο Yakitori από την Ιαπωνία, Jorizo από την Ισπανία, λουκάνικο Wurst από την Γερμανία, καλαμάκι λαιμού Shashlik από τη Ρωσία, χειροποίητο σουτζούκι από την Τουρκία, κεμπάπ Πολίτικο, Mole μαγειρεμένο με σοκολάτα από το Περού, premium black Angus από την Αργεντινή και κιμά με chili con carne από το Μεξικό. Μετά μπορείς να προσθέσεις διάφορα λαχανικά, τυριά και να ανεβάσεις τις γευστικές εντάσεις με διάφορες χειροποίητες σάλτσες, βλέπε Mexicana, bbq και aloha pimentos.

Λέμε «Ci Aloha» στη Λεωφόρο Πάρνηθος - εικόνα 2

Δίνεται μεγάλη βάση στις πρώτες ύλες. Εμείς δοκιμάσαμε τρεις διαφορετικές εκδοχές: μια Mexican με τορτίγια και chilli con carne, μια αμερικάνικη με burger και το ιδιαίτερο mole από το Περού και ήταν όλες νόστιμες και έντονες. Ένα tip αν πάτε παρέα, είναι να τσεκάρετε και τις ποικιλίες mix grill aloha με μπόλικες margarita. Τώρα που ανέβηκαν οι θερμοκρασίες το bar βγάζει τραπεζάκια και έξω γύρω από ένα αυτοσχέδιο κήπο.

i Ci Aloha, Λεωφόρος Πάρνηθος 137, Αχαρναί

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.