Τι θα λέγατε για καλοκαιρινά cocktail parties στο Θησείο;

Εάν βρεθείς στο Θησείο Κυριακή απόγευμα, μία είναι η απόλυτη επιλογή.

Τι θα λέγατε για καλοκαιρινά cocktail parties στο Θησείο;

Στο ανανεωμένο Wine Station του Chocolat Royal κάθε Κυριακή στήνονται δροσερά cocktails parties μετατρέποντας την Αποστόλου Παύλου σε hit καλοκαιρινό προορισμό. Οι μουσικές ξεκινάνε από νωρίς το απόγευμα (18:00) με ζωντανά dj sets και μέχρι το βράδυ ακούγονται δυνατά μελωδίες, που μας κάνουν το γύρo του κόσμου. Σε αρμονικό ντουέτο με τη μουσική, τα νέα signature cocktails είναι δροσερά, ευχάριστα, παιχνιδιάρικα και δίνουν το ρυθμό σε κάθε party. Μπορείς να διαλέξεις όποιο θέλεις ανάμεσα σε πειραγμένα κλασικά και σε ευρηματικές in house προτάσεις με φρέσκα εποχιακά υλικά και να το απολαύσεις σε ειδική party τιμή.

Τι θα λέγατε για καλοκαιρινά cocktail parties στο Θησείο; - εικόνα 1

Spritz, White Negroni, Paloma Pine, Banana Fashioned, Mexican Affair, Ginger Margarita, είναι μερικά από αυτά που χαρίζουν κύματα δροσιάς στον ουρανίσκο. Γι αυτούς που θέλουν να «παρτάρουν» διαφορετικά υπάρχει ένας μεγάλος και πολύ ιδιαίτερος κατάλογος κρασιών. Ο γνωστός οινοχόος Δημήτρης Σπυρόπουλος έχει συγκεντρώσει 140 διαφορετικές ετικέτες από τον Ελληνικό αμπελώνα, αρκετές από τις οποίες θα ανακαλύψετε μόνο στο Chocolat. Εννοείται ότι από το μενού δεν λείπουν και οι premium ετικέτες spirits, βλέπε ρούμι και τζιν, που είναι ιδανικές για Sunday parties. Σημειώστε ότι τα Κυριακάτικα parties θα κρατήσουν για όλον τον Ιούλιο και τον Αύγουστο!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.