Η γιορτή του Fine Drinking συνεχίζεται στα αθηναϊκά bar

Έως τις 21 Ιουνίου, 40 κορυφαία αθηναϊκά bar μας καλούν να τα επισκεφτούμε και να ζήσουμε μεγάλες Fine Drinking στιγμές.

Η γιορτή του Fine Drinking συνεχίζεται στα αθηναϊκά bar

Έως τις 21 Ιουνίου, 40 κορυφαία αθηναϊκά bar μας καλούν να τα επισκεφτούμε και να ζήσουμε μεγάλες Fine Drinking στιγμές.

Η γιορτή του Fine Drinking συνεχίζεται στα αθηναϊκά bar - εικόνα 1
Το φορτηγό - σύμβολο της Don Julio, "La Cantina".

Στις 7, 8 και 9 Ιουνίου επισκεφτήκαμε το νέο σπίτι του World Class Fine Drinking Athens και γιορτάσαμε τα premium spirits παρέα με χιλιάδες Αθηναίους. Ανακαλύψαμε την τέχνη του fine drinking μέσα από τα 8 φαντασμαγορικά pop up bars και ταξιδέψαμε στον κόσμο της δεξιοτεχνίας μέσα από τις δημιουργίες ταλαντούχων εκπροσώπων της τέχνης και της γαστρονομίας. Περιπλανηθήκαμε σε βοτανικούς κήπους, πήραμε μέρος σε μία μεξικάνικη γιορτή, μπήκαμε σε κόσμους μοναδικού design και όλα αυτά με συνοδεία μοναδικά spirits και πρωτότυπες μίξεις από World Class bartenders.
Το ταξίδι της δημιουργίας δεν σταματά όμως εδώ, 40 κορυφαία bar της Αθήνας μας καλούν έως τις 21 Ιουνίου να τα επισκεφτούμε και να ζήσουμε μοναδικές World Class Fine Drinking στιγμές, με ειδικά fine drinking μενού και special happenings.

Η γιορτή του Fine Drinking συνεχίζεται στα αθηναϊκά bar - εικόνα 2
Ο βοτανικός κήπος του Tanqueray No.10

Ξεκινάμε με το εμβληματικό φορτηγό της Don Julio “La Cantina”, που θα περιπλανηθεί σε αγαπημένα bars, για να μας ταξιδέψει νοερά στο Μεξικό και να μας μυήσει στον κόσμο ενός εκλεκτού αποστάγματος, που θα μπορούμε να δοκιμάσουμε σε μοναδικά serves, αλλά και σε Draft Tommy’s Margarita. Επιπλέον, θα δούμε επί το έργον τον ταλαντούχο graffiti artist mister. achilles να δημιουργεί ένα διαφορετικό backdrop για κάθε bar εμπνευσμένο από την Don Julio και την κουλτούρα του Μεξικού.
Σειρά έχει η εντυπωσιακή μεταμόρφωση αγαπημένων μας bar σε βοτανικούς κήπους από την Fertilia Floral Art σε συνεργασία με το Tanqueray No. 10, που θα μας δώσει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τα εκλεκτά βότανα και εσπεριδοειδή, που συνθέτουν την αρωματική παλέτα του premium gin.

Η γιορτή του Fine Drinking συνεχίζεται στα αθηναϊκά bar - εικόνα 3
Το σοκολατένιο συντριβάνι του Zacapa Solera 23

Για τη γευστική μας απόλαυση και μόνο, μας περιμένει στα συνεργαζόμενα bar ένα συντριβάνι εκλεκτής σοκολάτας, έτοιμο να το απολαύσουμε σε σοκολατένια ταιριάσματα με το μοναδικό ρούμι Zacapa Solera 23.
Τέλος, δεν θα λείψουν και οι αφίξεις κορυφαίων bartenders από το εξωτερικό, που θα μας παρουσιάσουν τις δικές τους δημιουργίες χτυπώντας στα shakers εκλεκτά υλικά παρέα με premium spirits και θα τους βρούμε πίσω από τις μπάρες σε μερικά από τα καλύτερα bar της πόλης.
Για να δείτε τα αθηναϊκά bar που συμμετέχουν και να μείνετε ενημερωμένοι για το τι, πού και πότε της Fine Drinking γιορτής, μπείτε στο https://www.facebook.com/worldclassgreece

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.