Τα bars που μυρίζουν καλοκαίρι

Γυρίσαμε πεζόδρομους, τρυπώσαμε στις αυλές, ανεβήκαμε στις ταράτσες και ιδού μια λίστα με τα καλύτερα bars του καλοκαιριού...

Τα bars που μυρίζουν καλοκαίρι

Το καλοκαίρι προστάζει τραπεζάκια έξω σε κήπους ολάνθιστους με πρασινάδες και λαμπιόνια, αυλές πολύχρωμες και ταράτσες φαντεζί με θέα πιάτο την Αθήνα. Γι' αυτό γυρίσαμε πεζόδρομους, τρυπώσαμε στις αυλές, ανεβήκαμε στις ταράτσες και ιδού μια λίστα με τα καλύτερα bars του καλοκαιριού. Μπείτε να τα δείτε και σχεδιάστε τις καλοκαιρινές εξόδους στα επιλεγμένα bars εντός και εκτός Αθηνών.

Τα bars που μυρίζουν καλοκαίρι - εικόνα 1

Τα bars της πόλης το καλοκαίρι αναπνέουν, βγάζουν έξω τα τραπεζάκια τους, αποκαλύπτουν κρυφές αυλές, καταπράσινους κήπους και ταράτσες. Η δράση μεταφέρεται από την μπάρα σε τραπεζάκια κάτω από τον έναστρο ουρανό και στα shakers αναμειγνύονται φρέσκα και δροσερά υλικά με αρώματα και μνήμες καλοκαιριού.

Από τα προάστια, νότια και βόρεια, έως το ιστορικό κέντρο, σε κάθε γειτονιά και από την Πάτρα εώς τον Βόλο, θα απολαύσουμε δροσιστικά cocktails κάτω από ίσκιους δροσερούς, σε μυστικές αυλές,σε μαγικούς πεζόδρομους και σε ταράτσες ρεμβάζοντας την θέα από ψηλά.
Θα πιούμε αυθεντικά tiki cocktails σε χαβανέζικο σκηνικό στο Κουκάκι, ενώ στα Πετράλωνα θα χορτάσουμε εξωτικισμό από το Μαρόκο.
Θα ανέβουμε ψηλά για ρομαντζάδα, παρέα με ένα καλό κρασί σε ταράτσες στο Μοναστηράκι και Θησείο ή θα επιλέξουμε να αράξουμε ελεύθερα σε ανοιχτές αυλές στο Μεταξουργείο.

Τα bars που μυρίζουν καλοκαίρι - εικόνα 2

Θα ανακαλύψουμε την ομορφιά που κρύβεται σε παραμυθένιους πεζόδρομους στον Κεραμεικό και θα συνεχίσουμε για Σύνταγμα μεριά, πίνοντας δροσερά cocktails σε πεζούλες και πλατύσκαλα.
Θα πάμε και από Μελίσσια και Χαλάνδρι να ανακαλύψουμε κρυμμένους κήπους, ταράτσες και πολύχρωμες αυλές, από το Ψυχικό για να χορτάσουμε γεύσεις από Λατινική Αμερική και θα κατέβουμε προς Φάληρο για λίγη ιταλική εξοχή.

Και στις βόλτες μας εκτός Αθηνών, θα κάνουμε μια στάση σε καταπράσινες αυλές για οινικά γευστικά ταιριάσματα στον Βόλο και θα περάσουμε από Πάτρα για να γευτούμε τη Μεσόγειο στο πιάτο μας και μοναδικές μίξεις στο ποτήρι μας.

Όποιο στυλ εξόδου κι αν προτιμάτε, από κοσμοπολίτικες εμφανίσεις έως και άραγμα στα πλακόστρωτα της πόλης, θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει για τις δικές σας δροσερές εξόδους του καλοκαιριού.

Δείτε όλο το αφιέρωμα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.