Ξεκίνησαν τα Premium Juniper meetings

Για μια ακόμα χρονιά, η ομάδα του The Gin Joint μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε εξαιρετικά gin σε πρωτότυπους συνδυασμούς. Οι συναντήσεις ξεκίνησαν και θα κρατήσουν για έξι εβδομάδες…

Ξεκίνησαν τα Premium Juniper meetings

Για μια ακόμα χρονιά, η ομάδα του The Gin Joint μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε εξαιρετικά gin σε πρωτότυπους συνδυασμούς. Οι συναντήσεις ξεκίνησαν και θα κρατήσουν για έξι εβδομάδες…

Ξεκίνησαν τα Premium Juniper meetings - εικόνα 1

Η μανία για τα gin tonic συνεχίζεται -και δικαίως. Το ζήτημα, πλέον, είναι να εντοπίζουμε νέα ντουέτα με διαφορετικά gin, ιδιαίτερα τόνικ και πρωτότυπα bitters.

Αυτή είναι, εξάλλου, η θεματολογία των meetings που διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά το bar The Gin Joint, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε μερικά από τα πιο ευρηματικά gin tonic.
Η αρχή γίνεται αυτή την εβδομάδα με το premium Bombay. Αφού το δοκιμάσουμε με προσοχή σκέτο και αφήσουμε να σκάσουν στον ουρανίσκο μας οι ελκυστικές νότες αγγελικής, κόλιανδρου, juniper και εσπεριδοειδών, μετά πρέπει να πάρουμε το προτεινόμενο G&T με 3 cents, πιπέρι sechuan, φράουλες και Brazilian bitters.

To Bomaby θα πρωταγωνιστεί μέχρι τις 8/6
μετά ακολουθεί η επόμενη εβδομάδα με άλλο εξαιρετικό gin το Hendrick’s.

Ξεκίνησαν τα Premium Juniper meetings - εικόνα 2

H ομάδα του The Gin Joint έχει επιλέξει τα αγαπημένα της gin και τα έχει μοιράσει σε έξι εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα, λοιπόν, θα έχει μια διαφορετική γεύση και θα είναι μια διαφορετική εμπειρία.

Σημειώστε, ότι στις 17/6- 22/6 έχουν σειρά τα Thomas Dakin, Bloom, Ophri, στις 24/6-29/6 το Chase, στις 1/7-6/7 τα Broker’s, Sipsmith και Gin Mare και τέλος, 8/7 – 13/7 οι gin συναντήσεις ολοκληρώνονται με τα Gvine, Botanist και Beetle. Τα λαχταριστά και πρωτότυπα G&T θα κοστίζουν 6 ευρώ και όσοι πάνε κάθε εβδομάδα θα αποκτήσουν 36 σφραγίδες (6 από κάθε εβδομάδα) και θα μπαίνουν κατευθείαν στην κλήρωση, όπου ο τυχερός θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να δει από κοντά πού και πώς δημιουργείται το gin.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.