Three Cents: τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά απογειώνουν τις αισθήσεις μας

Τι γίνεται όταν μια παρέα τεσσάρων νέων bartenders κάνει την τέχνη τους παγκόσμιο trend; Μια έκρηξη από δροσιστικά bubbles σε επτά απολαυστικές εκδοχές…

Three Cents: τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά απογειώνουν τις αισθήσεις μας

Τι γίνεται όταν μια παρέα τεσσάρων νέων bartenders κάνει την τέχνη τους παγκόσμιο trend; Μια έκρηξη από δροσιστικά bubbles σε επτά απολαυστικές εκδοχές…

Three Cents: τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά απογειώνουν τις αισθήσεις μας - εικόνα 1

Εδώ και τρία χρόνια τα Three Cents, τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά, έχουν κατακτήσει τόσο τους καλύτερους bartenders της Ελλάδας και του εξωτερικού, όσο και τους καταναλωτές, που πλέον τα έχουν αγαπήσει και τα ζητούν στις εξόδους τους με το όνομά τους. Πρόκειται για τη νέα γενιά των αναψυκτικών, που λειτουργούν πολύ καλά ως mixers, για να δώσουν μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης σε cocktails και long drinks, ενώ τα απολαμβάνουμε πολύ καλά και σκέτα, παγωμένα.

Three Cents: τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά απογειώνουν τις αισθήσεις μας - εικόνα 2

Κυκλοφορούν σε επτά απολαυστικούς συνδυασμούς με δυνατό σημείο τους τα πολύ ποιοτικά φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, αλλά και την υψηλή περιεκτικότητα σε ανθρακικό, που δίνει ζωντάνια στο ποτό, μέχρι την τελευταία του σταγόνα. Εμπνευσμένα από την εποχή της ποταπαγόρευσης, τα κομψά, μικρά, γυάλινα μπουκάλια συνδυάζουν την έντονη παρουσία των φυσαλίδων με τις κομψές αρωματικές νότες.

Three Cents: τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά απογειώνουν τις αισθήσεις μας - εικόνα 3

Τα Three Cents αυτό το καλοκαίρι κάνουν το επόμενο βήμα και μεγαλώνουν. Σε νέο μπουκάλι των 275 ml – όσο δηλαδή μια απολαυστική μερίδα, οι δυο δημοφιλέστερες γεύσεις, Pink Grapefruit Soda & Gentlemen’s Soda (με γεύση περγαμόντο και μανταρίνι), έρχονται για να δροσίσουν τα απογεύματά μας. Έτσι τα αγαπημένα Three Cents πλέον εκτός από τα πιο in bars είναι διαθέσιμα και σε σημεία όπου μπορούμε να τα απολαύσουμε σκέτα.
Θα τα βρείτε στα καλύτερα καφέ της πόλης, αλλά αποτελούν και ιδανική πρόταση για να ξεδιψάσουν τις εξορμήσεις μας στην παραλία και τις καλοκαιρινές μας βόλτες. Αναζητήστε τα και αφήστε τη δύναμη των μπουρμπουλήθρων να σας παρασύρει…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.