9 χρόνια «Baba Au Rum» με κόντρα ρουμιού και τεκίλας

Το bar που έβαλε τα θεμέλια της αθηναϊκής σκηνής του cocktail γιορτάζει τα γενέθλιά του με guest bartending και καλή μουσική.

9 χρόνια «Baba Au Rum» με κόντρα ρουμιού και τεκίλας

Μέσα στα 9 χρόνια λειτουργίας του, το «Baba Au Rum» έχει μπει τρεις φορές στη λίστα με τα 50 καλύτερα bars του κόσμου (το 2017 στην 30ή θέση, το 2016 στην 40ή και το 2013 στην 48η), το 2016 βρέθηκε στη βραχεία λίστα για το βραβείο του καλύτερου διεθνούς high volume cocktail bar και του καλύτερου cocktail menu στα μεγάλου κύρους Spirited Awards, ενώ στις δύο πρώτες χρονιές του θεσμού Athinorama Bar Awards απέσπασε από δύο Shakers.

Εκτός από το γεγονός ότι το «Baba Au Rum» έβαλε τα θεμέλια της ελληνικής σκηνής του bartending και του cocktail, έχουν πολλά, λοιπόν, να γιορτάσουν ο Θάνος Προυναρούς και η ομάδα του στο γενέθλιο party την Κυριακή 1 Απριλίου (από νωρίς το απόγευμα). Μαζί τους θα έχουν τους ανθρώπους του «El Copitas» από την Αγία Πετρούπολη, ενός underground bar 25 μόλις θέσεων που έχει φέρει στην παγωμένη ρωσική πόλη τη μεξικάνικη κουλτούρα του mezcal και της τεκίλα – η παρουσία τους θα ξεκινήσει μια «κόντρα» ανάμεσα στο ρούμι, στο οποίο ειδικεύεται το «Baba Au Rum», και στα δύο μεξικανικής προέλευσης αποστάγματα, που μόνο απολαυστική μπορεί να αποβεί για όσους βρεθούν εκεί. Απαραίτητο συνοδευτικό, φυσικά, η εκλεκτική μουσική, σήμα κατατεθέν του «Baba Au Rum», που κινείται από τη Northern Soul και τη funk μέχρι την electronica και κάθε διάφορα εξωτικά χρωματισμένα υβρίδια.

Περισσότερες πληροφορίες

Baba Au Rum

Κλειτίου 6, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.