Big Mouth

Πρωτοχρονιά του 2016 και κάνει την εμφάνισή του το Big Mouth στο μικρό δρομάκι του Χαλανδρίου, συνεχίζοντας την ιστορία του προηγούμενου Blue στον ίδιο χώρο.

Big Mouth

Πρωτοχρονιά του 2016 και κάνει την εμφάνισή του το Big Mouth στο μικρό δρομάκι του Χαλανδρίου, συνεχίζοντας την ιστορία του προηγούμενου Blue στον ίδιο χώρο.

All day spot της περιοχής με τη μουσική, την κουζίνα και το ποτό-κοκτέιλ να είναι η τριπλέτα στην οποία στηρίζεται το concept. Κουζίνα που παίζει σε ιταλικές γεύσεις κυρίως, μέσα από τις πίτσες, αλλά που βρίσκεται επίσης στην Αμερική, εξ ου και τα burgers, αλλά και κοντά στα σύνορα με το Μεξικό, εξ ου και μέξικαν πιάτα στο μενού.

Η αισθητική του σε κερδίζει αμέσως με τη στιβαρή μπάρα και το παιχνιδιάρικο ύφος που σε χαλαρώνει, κι έτσι μπορείς να απολαύσεις είτε ένα brunch, που το προωθεί το μαγαζί, είτε μια τεράστια πίτσα 30 εκατοστών, είτε ψαγμένα κοκτέιλ που ξεκινούν με εξωτική διάθεση.

Το Tito Puente παίζει με μαεστρία στις γλυκές φρουτώδειςς γεύσεις με το passion fruit να βάζει την σφραγίδα του, πλούσιο, δροσερό και γοητευτικό. Το «Χιώτης Μάμπο» γράφει ελληνικά με τη μαστίχα, ενώ το Danny the dog, είναι από τα ωραιότερα κοκτέιλ του Big Mouth, δεμένο, στιβαρό και απολαυστικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Big Mouth

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 8, Χαλάνδρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.