Πρωτοχρονιά του 2016 και κάνει την εμφάνισή του το Big Mouth στο μικρό δρομάκι του Χαλανδρίου, συνεχίζοντας την ιστορία του προηγούμενου Blue στον ίδιο χώρο.
All day spot της περιοχής με τη μουσική, την κουζίνα και το ποτό-κοκτέιλ να είναι η τριπλέτα στην οποία στηρίζεται το concept. Κουζίνα που παίζει σε ιταλικές γεύσεις κυρίως, μέσα από τις πίτσες, αλλά που βρίσκεται επίσης στην Αμερική, εξ ου και τα burgers, αλλά και κοντά στα σύνορα με το Μεξικό, εξ ου και μέξικαν πιάτα στο μενού.
Η αισθητική του σε κερδίζει αμέσως με τη στιβαρή μπάρα και το παιχνιδιάρικο ύφος που σε χαλαρώνει, κι έτσι μπορείς να απολαύσεις είτε ένα brunch, που το προωθεί το μαγαζί, είτε μια τεράστια πίτσα 30 εκατοστών, είτε ψαγμένα κοκτέιλ που ξεκινούν με εξωτική διάθεση.
Το Tito Puente παίζει με μαεστρία στις γλυκές φρουτώδειςς γεύσεις με το passion fruit να βάζει την σφραγίδα του, πλούσιο, δροσερό και γοητευτικό. Το «Χιώτης Μάμπο» γράφει ελληνικά με τη μαστίχα, ενώ το Danny the dog, είναι από τα ωραιότερα κοκτέιλ του Big Mouth, δεμένο, στιβαρό και απολαυστικό.