The Dalliance house

To αριστοκρατικό οίκημα του 19ου αιώνα σίγουρα συγκαταλέγεται στα πιο γοητευτικά all day σημεία της Αθήνας.

The Dalliance house

To αριστοκρατικό οίκημα του 19ου αιώνα σίγουρα συγκαταλέγεται στα πιο γοητευτικά all day σημεία της Αθήνας. Κομψός και αρτίστικος ο εσωτερικός χώρος, με cosy γωνιές και μεγαλύτερες σάλες, εντυπωσιακή μπάρα και γλυκούς φωτισμούς, ενώ όταν το επιτρέπει ο καιρός, η ρομαντική αυλή-κήπος είναι must. Το Dalliance έχει φανατικούς θαμώνες -και όχι μόνο της περιοχής.

Ο head bartender Νίκος Θωμάς και η ομάδα του ετοιμάζουν καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, με αγάπη στα φρούτα και τα μπαχαρικά και εξωτική διάθεση. Από τη φετινή λίστα ξεχωρίσαμε το Umami Kind of Thing, ένα πρωτότυπο κοκτέιλ με bourbon, νερό ντομάτας, φράουλα, βαλσαμικό ξύδι, πλούσιο και δροσερό όσο και ορεκτικό, το Clockwork, με blend ρουμιών, σουμάδα, πράσινο μήλο και δίκταμο, ένα πλούσιο tiki με πικάντικες νότες και φρεσκάδα, ενώ το Beast είναι κλασική αξία: ουίσκι, βερμούτ, οξύμελο, bitters σοκολάτας και πορτοκαλιού δημιουργούν μια γοητευτική μείξη που ταιριάζει στον χειμώνα.

Εδώ, όμως, έχουμε και ένα πλήρες restaurant, με επιλογές για κάθε γούστο, που μπορείτε να συνοδεύσετε με ένα κοκτέιλ ή με κρασιά από την ενδιαφέρουσα λίστα. Το μοσχάρι tataki συνοδεύεται από πουρέ καρότου με τζίντζερ και είναι μια ωραία αρχή, ο μπακαλιάρος με πικάντικο πουρέ κουνουπιδιού και relish mango είναι ένα πιάτο που κάνει το ψάρι “φαγητό”, το ριζότο με μανιτάρια σιτάκε και κρέμα miso είναι πολύ πλούσιο, ενώ υπάρχουν, βέβαια, και τα κλασικά rib eye steak, φιλέτο μόσχου, σολομός, με ιδιαίτερες σάλτσες και συνοδευτικά, που χαρακτηρίζουν την κουζίνα του Βασίλη Τζίμα.

Και βέβαια, το brunch του Dalliance είναι εμπειρία, που συνδυάζει περιβάλλον με ποιότητα.

Περισσότερες πληροφορίες

Dalliance House (The)

Κυριαζή 19, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.