The Clumsies

Ο ανατρεπτικός χώρος, με δωμάτια, αυλές και χαγιάτια να περιστοιχίζουν το mainstream bar, το εργαστήριο πολλών καρατίων, απ’ όπου βγαίνουν μείξεις με πρωτοποριακές τεχνικές και μοναδικά in house συστατικά, ένα team που έχει αποδείξει ότι μόνο “αδέξιο” δεν είναι, έχουν φέρει αυτό το όνομα στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

The Clumsies

Ένας συναρπαστικός χώρος, με δωμάτια, αυλές και χαγιάτια να περιστοιχίζουν το κομψό mainstream bar, ένα εξελιγμένο εργαστήριο, από το οποίο βγαίνουν μείξεις με πρωτοποριακές τεχνικές, ζυμώσεις, εμφιαλώσεις και μοναδικά in-house συστατικά, και ένα team, που έχει αποδείξει ότι μόνο… αδέξιο δεν είναι, έχουν φέρει το «Clumsies» στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Η ομάδα, που περνάει ώρες δοκιμών και πειραματισμών, για να δημιουργήσει πρωτόγνωρα σε σύνθεση και εμφάνιση ποτά, φέτος εντυπωσιάζει γι άλλη μια φορά, με την ανατρεπτική σε εμφάνιση και concept λίστα της, “A Clumsy Spotlight”. Ο κατάλογος δείχνει κενός, μέχρι να ρίξεις πάνω του το μαγικό μπλε φως του φακού-στυλό, που τότε φωτίζει τις “χειρόγραφες” σελίδες. Θέμα, τα τρία επίπεδα του μπαρ των Cumsies, που φωτογραφίζουν τη φιλοσοφία τους και δίνουν έμπνευση για κοκτέιλ με ανάλογο του κάθε χώρου concept: το Basement, το Μain Floor και το Playroom, με το τελευταίο, φυσικά, να περιλαμβάνει το εργαστήριο και τα πιο πρωτοποριακά ποτά της λίστας.

Στο ποτήρι, τώρα, που είναι και το βασικό, δοκιμάζεις μερικά από τα πιο κομψά, σύνθετα και πρωτότυπα κοκτέιλ της μπαρ σκηνής μας. Μερικά παραδείγματα: το γλυκόπικρο Fermented Americano, μετά από ζύμωση και φυσική ανθράκωση έρχεται εμφιαλωμένο και βγάζει φρέσκα αρώματα κόκκινων φρούτων και νότες μαγιάς και το Coffee Moonshine είναι ένα εξαιρετικό, δροσερό απεριτίφ με γοητευτική αίσθηση καφέ και sherry. Στο διάφανο και φινετσάτο Hippocampus (summer edition) μια ωραία σύνθεση φρούτων ενώνεται έξυπνα με μια υπόνοια sunscreen, ενώ το πρωτότυπο Green House Soup με aquafaba έχει ευχάριστες βοτανικές και πικρές νότες, είναι πλούσιο και κομψό.

Κάποια κοκτέιλ συνδυάζονται περίφημα με το εκλεκτό barfood από μια ενδιαφέρουσα λίστα, με μικρές εκπλήξεις όπως το bao soft shell crabs.

Περισσότερες πληροφορίες

Clumsies (The)

Πραξιτέλους 30, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

O Hozho έρχεται στο "Bolivar"

Μαζί του Nick Devon, Steph b2b Rezzo και Nessa.

07/08/2024

"Ipitou The Bar": Ο σταρ του (σχεδόν κρυφού) πεζόδρομου

Το γωνιακό μπαρ στην ομώνυμη, αβανταδόρικη γειτονιά, έχει σβήσει 10 κεράκια στην τούρτα της ζωής του, ωριμάζει όμορφα και εξακολουθεί να βάζει στο σέικερ νόστιμα ποτά με feelgood ατμόσφαιρα, cool κοινό και ωραίες μουσικές.

ΥΠΠΟ: Αποκάλυψη βοτσαλωτού ψηφιδωτού δαπέδου με παράσταση Σατύρων στην Ερέτρια

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε την εύρεση ενός ψηφιδωτού δαπέδου με παράσταση Σατύρων στον πυρήνα του αστικού ιστού της αρχαίας πόλης της Ερέτριας.

Πίνοντας στον πεζόδρομο: Μπαρ και οινικά σποτ για αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα

12 αθηναϊκοί πεζόδρομοι και 18 μπαρ και οινικά σημεία, για να περάσεις το καλοκαίρι με ένα ποτήρι στο χέρι.

Στη Σέριφο μαθαίνουν να "Φλερτ"-άρουν

Ένα νέο μπαρ τονώνει τις επιλογές για ποτό στην πανέμορφη Κυκλάδα και παροτρύνει άπαντες να διασκεδάσουν απενοχοποιημένα.

Τα μπαρ στις ταράτσες της Αθήνας και του Πειραιά

Η λίστα που θα χρειαστείς όσο καμία άλλη για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Το "The Bar in Front of the Bar" έχει βρει το δρόμο του

Ανανέωσε την τάση των street bars στην Αθήνα, έδωσε πνοή στην οδό Πετράκη και, πλέον, γίνεται επιδραστικό. Κυρίως όμως, κάνει τον κόσμο να περνά καλά, με ένα ποτήρι στο χέρι.