O «βαρόνος της techno» στην Αθήνα

Ο Dave Clarke θα παίξει techno όπως δεν την έχεις ξανακούσει στο party για τα γενέθλια της ομάδας Vault_88.

O «βαρόνος της techno» στην Αθήνα

Διπλή techno επίθεση στα γενέθλια της Vault_88 την Παρασκευή 9/2 από τον Dave Clarke και τον Tommy Four Seven! Ο πρώτος έλαβε τον τιμητικό τίτλο «βαρόνος της techno» από τον John Peel (και ηχογράφησε ένα live PA και ένα Peel session για τον θρυλικό ραδιοφωνικό παραγωγό του BBC), κυκλοφόρησε στα μέσα του ’90 τα τρία «Red» EPs, που κατέχουν μια θέση στην ιστορία της techno, επιμελείται το δικό του stage στο Tomorrowland, ενώ στο πρόσφατο άλμπουμ του «The Desecration of Desire», το οποίο έχει post-punk και vocal electro ήχο, συμμετέχουν ο Mark Lanegan των Queens of the Stone Age, η Gazelle Twin και η Anika. Το σίγουρο είναι ότι ο Dave Clarke θα παίξει, με punk φιλοσοφία και hip hop τεχνάσματα, techno που δεν έχεις ξανακούσει.



Ο έτερος καλεσμένος από το εξωτερικό είναι ο Tommy Four Seven. Εγκατεστημένος στο Βερολίνο, αυτός ο βρετανικής καταγωγής DJ/παραγωγός κινείται στην industrial πλευρά της techno διατηρώντας σταθερή σχέση με τη CLR του Chris Liebing, χρησιμοποιώντας τους These Hidden Hands ως όχημα για ηλεκτρονικούς πειραματισμούς και τρέχοντας την πλατφόρμα 47 με κυκλοφορίες και parties.



Το γενέθλιο party για τα τρία χρόνια της Vault_88 θα πραγματοποιηθεί στο «Monastiraki Center» (Αγίας Ελεούσης 3, Ψυρρή), με support από τους Cirkle, resident της ομάδας, και Jerm, συνιδρυτή της Analogue Records, resident των Analogue parties και resident του #athenstechno. Προπώληση εδώ και είσοδος στο ταμείο 20€ (regular) και 25€ (VIP).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.