Το «Steam» γιορτάζει τα τρία χρόνια του

Με ένα δωρεάν μαραθώνιο party στο οποίο θα δώσει το παρών η local σκηνή.

Το «Steam» γιορτάζει τα τρία χρόνια του

Το «Steam» έχει γίνει σταθερός προορισμός για σοβαρό clubbing στο Γκάζι, έχοντας φιλοξενήσει μέσα στα τρία χρόνια λειτουργίας του πάνω από 300 DJs από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ειδικά από την αρχή της τρέχουσας σεζόν, ενίσχυσε τα lineups του παρακολουθώντας στενότερα τις τάσεις του εξωτερικού, φιλοξενώντας περισσότερες γυναίκες DJs και παρουσιάζοντας εκπλήξεις όπως το party με τους πρώην Στέρεο Νόβα Κωνσταντίνο Βήτα και Μιχάλη Δέλτα.

Για τα γενέθλιά του το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στα decks θα βρεθούν ονόματα της local σκηνής και συγκεκριμένα οι D-Vibe, Fo, Hudd, Kronos, Manolaco, Mikee, Olga, Soulfellaz, St.M και Tech1ne – η είσοδος σε αυτό το μαραθώνιο party θα είναι δωρεάν.

Τις επόμενες βδομάδες θα φιλοξενηθούν στο «Steam» οι Emanuel Satie (9/2) και Booka Shade (3/3), καθώς και δύο parties του Blend με τους Pleasurekraft (10/2) και Terry Francis (17/2).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.