White Spoon

Το White Spoon αποτελεί τα τελευταία χρόνια το αγαπημένο meeting point του νεανικού κοινού Χολαργού και περιχώρων, που γεμίζει τις αίθουσες από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

White Spoon

Το White Spoon αποτελεί τα τελευταία χρόνια το αγαπημένο meeting point του νεανικού κοινού Χολαργού και περιχώρων, που γεμίζει τις αίθουσες από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Η διακοσμητική του ανανέωση, με industrial άποψη και highlight τις τεράστιες κόκκινες μπάλες πρόσθεσε στυλ, προσωπικότητα, χρώμα και το έκανε ακόμα πιο φιλόξενο. Η επέκταση της μπάρας ήταν απαραίτητη, άλλωστε, για τους φανατικούς των stools, που εκτιμούν ιδιαίτερα τη ζωντάνια και την οπτική επαφή με τα shaker, που χειρίζονται επιδέξια ο Βασίλης Θεοφυλάκος και ο Γιώργος Κωτούλας.

All day στην πράξη. Λειτουργικό και πλήρες. Από το πρωί, με εξαιρετικό καφέ και ό,τι θέλεις για συνοδεία -χώρια τα φημισμένα brunch τους (highlight τα pancakes). Για να τσιμπήσεις, μεσημέρι ή βράδυ, το ανανεωμένο μενού διαθέτει από το λίγο μέχρι το κανονικό πιάτο, όλα προσεγμένα και με μια ελαφρώς δημιουργική πινελιά.

Η μπάρα έχει πάντα τον πρώτο λόγο, όμως…. Twisted Transition Project, όνομα και concept της νέας λίστας, με 15 ευφάνταστα και καλοφτιαγμένα κοκτέιλς, πολλά να πατούν σαν ιδέες σε classics και όλα να βγάζουν μελετημένη δημιουργικότητα. Η πρωτότυπη περιγραφή στη λίστα σου δίνει μια πλήρη εικόνα του κάθε ποτού: από τα υλικά, το γαρνίρισμα, τη γευστική κατεύθυνση, μέχρι το ποτήρι, το είδος του πάγου και ένα tip για την καλύτερη απόλαυσή του.

Eπιλέξτε το Kamalon Fashioned, με βάση ένα παλαιωμένο blend ρουμιών, όπου οι ζεστές νότες σοκολάτας και γλυκών μπαχαρικών μπλέκονται ταιριαστά με κόκκινα φρούτα και πικραμύγδαλο. Με επίκεντρο το μανταρίνι, το Tangerine Way Spoon είναι σύνθετο, φρουτένιο και ευχάριστο, με νότες μαστίχας και μαρμελάδα εσπεριδοειδών.
Οι aficionados του καφέ, πάλι, θα λατρέψουν το εξωτικό Arabian Nights: πλούσιο και πυκνό, συνδυάζει απολαυστικά έναν 100% Αrabica με ταχίνι κακάο, βότκα και dry Curacao.

Περισσότερες πληροφορίες

White Spoon

Λεωφ. Μεσογείων 234 & Βεντούρη 1, Χολαργός
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.