Μια «αποικία» ποτού και φαγητού μόλις ιδρύθηκε στου Ψυρρή

Ένα καινούργιο all-day bar με εξωτικό ντεκόρ αναθερμαίνει τη συζήτηση για την αναγέννηση της περιοχής.

Μια «αποικία» ποτού και φαγητού μόλις ιδρύθηκε στου Ψυρρή

Μόλις πατήσεις στο ασπρόμαυρο πλακάκι του «Juan Rodriguez Bar» («Compañia de Bebida» ο χαρακτηρισμός του), καθίσεις γύρω από τους ψεύτικους, κατασκευασμένους στο χέρι με την παραμικρή λεπτομέρεια, φοίνικες που μπολιάζονται με λευκά φτερά, κοιτάξεις τα αστέρια με το θαμπό νέον στο ταβάνι, αγγίξεις τις «φθαρμένες» τεχνοτροπίες στους τοίχους και προσπαθήσεις να αποκρυπτογραφήσεις τα νούμερα στις τουαλέτες, καταλαβαίνεις ότι ο Άλεξ Πετράκης και η Βίβιαν Δημητρακοπούλου («Upupa Epops», «Belle Amie», «Noel») προσέθεσαν άλλον έναν μαξιμαλιστικό χώρο στο μαξιμαλιστικό βιογραφικό τους.

Μια «αποικία» ποτού και φαγητού μόλις ιδρύθηκε στου Ψυρρή - εικόνα 1

Η οδηγία ήταν να δημιουργήσουν ένα αποικιοκρατικό περιβάλλον για να… αισθάνεται άνετα ο Juan Rodriguez, ένα φανταστικό πρόσωπο που εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες Αρμελίνα Αντωναροπούλου («7 Jokers») και Κώστας Λούκας («Παλιάτσος»). Αυτή η συμμαχία γεννά ένα συνδυασμό ποτάδικου με εκτενή spirit list και cocktails, ολοήμερου στεκιού για bar food και fun bar με χορευτική «μαύρη» και ροκ μουσική.

Μια «αποικία» ποτού και φαγητού μόλις ιδρύθηκε στου Ψυρρή - εικόνα 2

Ενδεικτικά, ο κατάλογος του φαγητού περιλαμβάνει αυγοτάραχο Τρικαλινού σερβιρισμένο με μπλινίς, φρέσκο βούτυρο και μαρμελάδα από βιολογικό σύκο, ταρτάρ κιτρινόπτερου τόνου, ταλιάτα τόνου και μόσχου και ποικιλίες ελληνικών αλλαντικών και τυριών, ενώ η cocktail list χωρίζεται σε punches, προ-εμφιαλωμένα cocktails που έχουν παλαιωθεί σε βαρελάκια δρυός και πειραγμένες κλασικές συνταγές.

Περισσότερες πληροφορίες

Juan Rodriguez

Παλλάδος 3, Ψυρρή
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.