Ο θρυλικός Andrew Weatherall επιστρέφει στην Αθήνα

Ο Βρετανός DJ και παραγωγός που έχει εξερευνήσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον την ηλεκτρονική μουσική, θα εμφανιστεί στο «Six D.O.G.S.».

Ο θρυλικός Andrew Weatherall επιστρέφει στην Αθήνα

Όποιο υβρίδιο από την ιστορία της dance και της electronica κι αν σου έρθει στο μυαλό, αρκεί να ψάξεις στο παρελθόν του Andrew Weatherall και θα το ακούσεις στην πιο καινοφανή και πρωτοποριακή μορφή του. Από την έκρηξη της acid house στα τέλη των ’80s που έπαιζε στο Shoom, το fanzine «Boy’s Own», που... έπαιζε μπάλα τόσο στο γήπεδο όσο και στα dancefloors, και τους πειραματισμούς με τους Sabres of Paradise, τους Two Lone Swordsmen ή τους The Asphodells, ο 54χρονος Βρετανός DJ, παραγωγός και remixer είναι πανταχού παρών.

Οι επανερμηνείες του στο «Soon» των My Bloody Valentine και στο «I’m Losing More Than I’ll Ever Have» των Primal Scream (δηλαδή το «Loaded», που σήκωσε πάνω του τη σκηνή του Μάντσεστερ) καθόρισαν μια ολόκληρη εποχή, οι εκπομπές του στο NTS Radio είναι πηγή γνώσης για κάθε μουσικόφιλο, ενώ η δισκογραφία του (με δεκάδες ψευδώνυμα) είναι ανεξάντλητη και συλλεκτική. Θα τον ξανασυναντήσουμε με δέος και σεβασμό στο «Six D.O.G.S.», όπου προσκαλείται το Σάββατο 13/1 από την ομάδα The Kids Are Alright, να μιξάρει προσηλωμένος στα decks χωρίς να χάνει ούτε ένα beat!

Άκου το πιο πρόσφατο άλμπουμ του Andrew Weatherall, «Qualia», και το πρώτο mix της νέας χρονιάς στο NTS Radio:



Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.