Η Miss Kittin στο «Six D.O.G.S.»

Η diva με τις δύο δεκαετίες ηλεκτρισμένης δράσης επιστρέφει στην Αθήνα καλεσμένη της ομάδας Seds.

Η Miss Kittin στο «Six D.O.G.S.»

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται από τότε που η Miss Kittin έκανε σεξ σε λιμουζίνες ή, αλλιώς, τραγουδούσε (ή μάλλον ακκιζόταν) στο «Frank Sinatra». Αυτό το track, που έγραψε με τον πιο στενό συνεργάτη όλης της καριέρας της, τον The Hacker, έγινε ο ύμνος της βραχύβιας σκηνής του electroclash, στην οποία ήταν πανταχού παρούσα. Μέσα σ’ αυτές τις δύο δεκαετίες, η κατά κόσμον Caroline Hervé από την Γκρενόμπλ έχει συνεργαστεί με τον Felix da Housecat, τις Chicks on Speed, τον Oxia και τον Dubfire, έχει ιδρύσει το label Nobody’s Bizzness κι έχει παίξει back2back με τον Karl Lagerfeld.

Στην Αθήνα, η electro diva επιστρέφει το Σάββατο 6 Ιανουαρίου καλεσμένη της ομάδας Seds. Αυτή η πρώτη σημαντική μετάκληση της χρονιάς θα φιλοξενηθεί στο «Six D.O.G.S.», με support από τους Lex και Clubkid. Είσοδος 20€ και προπώληση 15€.

Προετοιμάσου για την εμφάνιση της Miss Kittin ακούγοντας ένα απίθανο techno και acid set καθώς και τις πρόσφατες συνεργασίες της με τους Martinez Brothers και τον The Hacker, που δεν τον αποχωρίζεται ποτέ.





Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.