Τα καλύτερα parties της Πρωτοχρονιάς

Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός στα καλύτερα parties της παραμονής και της προ-παραμονής ανάλογα με το μουσικό γούστο σας.

Τα καλύτερα parties της Πρωτοχρονιάς

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα parties (και εκείνα όπου θα πας έπειτα από άλλα parties) για την προ-παραμονή και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και σας τα παρουσιάζουμε ανάλογα με τη μουσική τους.

Techno και house μέχρι το πρωί

Τα καλύτερα parties της Πρωτοχρονιάς - εικόνα 1
Από αριστερά και δεξιόστροφα: Gilles Peterson, Mind Against και η θέα στα πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα από την ταράτσα του «Galaxy» στο «Hilton» Αθηνών

The Bedroom pres. Ultimate Techno
Σάββατο 30/12, «Monastiraki Center»
«Ultimate» όνομα και πράμα! Σ’ αυτό το μεγάλο party της Bedroom το lineup αποτελείται από DJ/παραγωγούς από το εξωτερικό, δηλαδή τους Gary Beck (από τους πιο αγαπημένους μας του είδους), Kaiserdisco, Mladen Tomic και Sinisa Tamamovic. Είσοδος 20€ και προπώληση (15€/25€) εδώ.



Pixi w/ Mind Against
Σάββατο 30/12, «Six D.O.G.S.»
Τα sets των αδερφών Alessandro και Federico Fognini είναι ατμοσφαιρικά σαν soundtrack φτιαγμένο με techno και house κομμάτια – δεν αποτελεί έκπληξη ότι η δισκογραφική που τους έχει αγκαλιάσει είναι η Afterlife των Tale of Us όπου αναμένεται σε λίγες μέρες το EP «Days Gone». Στο party του PIXI μαζί τους θα βρίσκονται οι Hill of Vision και Invisible People, μέλη της ομάδας Overdriven. Είσοδος 20€ (στο ταμείο) και προπώληση εδώ.



Liber Null Berlin x Phormix Athens present Martyrs
Σάββατο 30/12, «Temple»
«Οι μάρτυρες είναι εκείνοι που εκούσια υποφέρουν μεγάλα δεινά υποστηρίζοντας μια πίστη. Εκείνοι που θυσιάζουν τη ζωή τους για χάρη μιας αρχής ή για να στηρίξουν έναν σκοπό. Εκείνοι που αντέχουν τις διώξεις ως συνέπεια της διακηρύξεως της πίστης τους. Μέσω της δόξας του μαρτυρίου…» Έτσι ξεκινάει η αναγγελία αυτού του party που συνδιοργανώνει το σκοτεινό και μυστικιστικό project Liber Null με την πλατφόρμα Phormix. Συμμετέχουν οι An-i και Operant με live sets, οι Morah, Unhuman και Sirio Gry J με DJ sets και η Nullam Rem Natam με μια σοκαριστική performance που θα μάλλον θα αιτιολογήσει τη «μαρτυρική» φιλοσοφία του party . Είσοδος 8€.



Cosmonauts w/ Bambounou
Σάββατο 30/12, «Steam»
Για τον πρόσφατο στη σκηνή Γάλλο Bambounou έχει γραφτεί ότι τα beats του μπορούν να κάνουν μια όαση να εμφανιστεί στο μέσο της Σαχάρας. Πράγματι, η εξωτική, tribal techno του, που κυκλοφορεί κυρίως στην 50 Weapons, είναι ολόφρεσκη και σχεδόν εκκεντρική για το dancefloor. Support από τους Simos Ares, Saradis & Roman και Devika. Είσοδος 10€.



Audiorama x re:rite Private Loft Session
Σάββατο 30/12
Ίσως προλαβαίνετε να εξασφαλίσετε μία πρόσκληση (κόστος 10€) για το party των δύο ομάδων σε ένα loft στο κέντρο της Αθήνας. Οι προσκλήσεις είναι περιορισμένες, απαραίτητες για την είσοδο στο event και διατίθενται με επικοινωνία στα 6940549239 και 6932577997 ή με μήνυμα στις σελίδες των δύο ομάδων στο Facebook.

DowntheRabbitHole
Σάββατο 30/12, «Ritual»
Με μότο #WeAreTrueHouse, οι No Rabbitz και Vynal K φέρνουν το concept party τους, που συνδυάζει house μουσική και glam εμφάνιση, στο νέο κολονακιώτικο club. Μαζί τους οι Ezara, Dan Barrow και D.K. Ακολουθήστε το dress code και ντυθείτε λαμπερά!



New Year’s Eve: A 12-Hour Marathon Party
Κυριακή 31/12, «Six D.O.G.S.»
Αν αγαπάς τις παραδόσεις, τότε δεν θα λείψεις από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που διοργανώνει το «Six D.O.G.S.» για όγδοη συνεχόμενη χρονιά με house και techno από locals. Από τα decks θα περάσουν οι Pan, Lee Burton, BODJ, Anestie Gomez, Tolis Q, Bengoa, G.U.S, Jose Amba και Bonso, που θα σας περιμένουν 12 ολόκληρες ώρες ξεκινώντας από την αλλαγή του χρόνου μέχρι το μεσημέρι. Είσοδος 10€.

Blend NYE w/ Fabrizio Maurizi
Κυριακή 31/12, «Steam»
Το Blend προσκαλεί έναν DJ/παραγωγό που ξεκίνησε την καριέρα του πλησιάζοντας ο ίδιος τον Richie Hawtin και βγάζοντας τις πρώτες δουλειές του στη Minus. Για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη χρονιά μινιμαλιστικά, η επιλογή τους αξίζει να είναι ο Fabrizio Maurizi. Το νέο του EP, «Maggio 2017» θα του κάνει μάλιστα να περιμένουν ανυπόμονα την άνοιξη και το καλοκαίρι. Support από τους Mikee, Sysex και Nico Rac. Είσοδος 17€.



Playground NYE w/ Neverdogs
Κυριακή 31/12, «Ritual»
Οι Ιταλοί Neverdogs με την groovy, σέξι και χαρούμενη house τους προσκαλούνται από την Playground γι’ ακόμη μία φορά για να φέρουν στην Αθήνα τη λιακάδα και τα vibes της Ίμπιζα. Support από τους Viton & Jon Tsamis, Always Late και Antoni Bios. Είσοδος 15€.



Mord Records Showcase
Κυριακή 31/12, «Temple»
Για να ξεκινήσεις τη χρονιά με αδυσώπητη και ωμή techno, τότε πρέπει να ακούσεις τους καλλιτέχνες που προτείνει η ολλανδική Mord από το roster της. Πρόκειται για τους Bas Mooy και Charlton από το εξωτερικό και για τους 3.14, Jokasti & Nek και Iffie από τη χώρα μας. Είσοδος 16€ (στο ταμείο) και 12€ στην προπώληση.

Για εναλλακτικούς με «ανοιχτά» αυτιά

C. Aggelopoulos w/ The Mayns
Σάββατο 30/12, «Crust»
Οι The Mayans είναι το νέο project της Yue Gie και του Sound Injections, παίζουν ατμοσφαιρική house και electro house και φιλοξενούνται από τον Χρήστο Αγγελόπουλο στο υπόγειο της πιτσαρίας της Πρωτογένους. Είσοδος ελεύθερη.



Gilles Peterson & MC General Rubbish @ ΚΠΙΣΝ
Κυριακή 31/12
Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου και τα πυροτεχνήματα, που θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο το φωταγωγημένο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στα decks που θα έχουν στηθεί στην Αγορά θα παίξει μουσική ο Gilles Peterson. Αυτός ο περίφημος συλλέκτης δίσκων (είναι η πρώτη ιδιότητα που δηλώνει), DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός έχει διαμορφώσει το εκλεκτικό γούστο μουσικόφιλων σε όλο τον κόσμο μέσα από τις ιστορικές δισκογραφικές του Acid Jazz και Talkin' Loud, τις εκπομπές του στο ραδιόφωνο του BBC και αμέτρητα άλλα projects. Είσοδος ελεύθερη.



New Year’s Eve @ Second Skin Club
Κυριακή 31/12
Είναι σίγουρο ότι εδώ θα ακούσεις μουσική που δεν παίζουν σχεδόν πουθενά αλλού. Στο Main Room του ισογείου οι George Fakinos, Anastos K και Xander θα επιλέγουν industrial, EBM, electro και dark techno κομμάτια, ενώ στο Red Room ο Dr. D θα αφοσιωθεί στο metal. Είσοδος 5€ με μπίρα ή energy drink.

New Year’s Eve of Mayhem
Κυριακή 31/12, «Crust»
Στο υπόγειο της hip πιτσαρίας της Πρωτογένους, ο Σπυρέας, ο Βαγγέλης και ο Κώστας (που θα ήθελαν, λέει, να είχαν γεννηθεί στο Μπρονξ και έχουν μαύρες ψυχές) μαζί με τον resident Χρήστο Αγγελόπουλο θα παίξουν από rock and roll μέχρι hip hop. Είσοδος ελεύθερη.

Parties με θεματική (και ανάλογο dress code αν το επιθυμείς)

STAR WARS - NYE Space Glam
Κυριακή 31/12, «Ρομάντσο»
Party που ανήκει στην επιστημονική φαντασία, με φωτόσπαθα, τζεντάι, σκοτεινές και φωτεινές δυνάμεις, ρομπότ και πλάσματα από άλλους πλανήτες! Όπως καταλαβαίνεις, το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του «Ρομάντσο» εμπνέεται από το δημοφιλέστατο sci-fi franchise και έχει στη φωτεινή πλευρά του τους ΝΤΕΙΒΙΝΤ, The Dreamer, Constantine Kalfakakos και George Dimitrakopoulos, και στη σκοτεινή τους Paul Bennett, Roman, Saradis και Sepho. Είσοδος με open bar 25€.

NYE 2018 @ Galaxy
Κυριακή 31/12, «Galaxy Bar and Restaurant» στο «Hilton» Αθηνών
Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, φανταστική θέα στα πυροτεχνήματα της αλλαγής του χρόνου και στη φωτισμένη πόλη, live jazz μπάντα και ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος στα decks, στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που αποτελεί κλασικό ραντεβού για ένα όμορφο κοινό. Είσοδος € 35 με ποτό, κρατήσεις τραπεζιών στο 2107281351.

Primer NYE 2018: A Theatrical Show
Κυριακή 31/12, ξενοδοχείο «Athenaeum InterContinental»
Ατμόσφαιρα Παρισιού και «Moulin Rouge» υπόσχεται η Primer σε αυτήν τη μίνι υπερπαραγωγή στο Ballroom του ξενοδοχείου, που θα έχει οκταμελές μπαλέτο που θα παρουσιάζει χορογραφίες της Βέλμας Ανδριανάκη, εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά, προσωπικό ντυμένο επίσημα, καθώς και μουσική αλφαβητικά από τους DEVV, Grandbois, Kid Angelo, Playmen, Velix, Velvet Mode. Για το after-party από τις 7 το πρωί, η μουσική θα αλλάξει καθώς στα decks θα βρεθούν οι Nicolò και Korrila. Είσοδος 25€ με ποτό, κρατήσεις τραπεζιών στο 6947273228 με κλήση, SMS ή μήνυμα στο WhatsApp.

NYE Prom Night
Κυριακή 31/12, «Αρχιτεκτονική»
Σίγουρα δεν έχεις ξαναχορέψει R&B και άλλα σύγχρονα mainstream είδη με επίσημο ένδυμα, αλλά ήρθε η ώρα να το κάνεις μετά την αλλαγή του χρόνου στο prom night της Level Up, που θα έχει σαμπάνιες, φωτογραφήσεις με μηχανές Polaroid, διαγωνισμό για την ανάδειξη του «βασιλιά» και της «βασίλισσας» της βραδιάς και ένα lineup για δωδεκάωρο party (Mel Ody, Chargé, Kalgash, Bass Freaks και William). Είσοδος 10€ με ποτό και 25€ με open bar. Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

Για φίλους του cult και του trash

Trashland!
Σάββατο 30/12, «Second Skin»
Με υποστήριξη από σχετικής θεματικής σελίδες του Facebook, αυτό το party είναι γεμάτο από ένοχες απολαύσεις των τεσσάρων τελευταίων δεκαετιών. Μουσική παίζουν οι Dr. Χάιντι, Μάνθος Φουστάνος και Luigi, ενώ special guest είναι το Παρδαλό Κατσίκι που δεν έχουμε ιδέα τι είναι αλλά ακούγεται αστείο. Είσοδος 6€ με μπίρα.

Trashformers NYE
Κυριακή 31/12, «Kremlino»
Οι Trashformers υπόσχονται ότι μετά την αλλαγή του χρόνου η καταστροφή θα είναι ολική, δηλαδή στο party τους θα ανακαλύψουμε τον πιο ακραίο μας εαυτό, θα καταργήσουμε κάθε ενοχή και θα καταστρέψουμε το συκώτι μας. Αν είναι να συμβούν όλα αυτά με μουσική από τα '90s, τότε δεχόμαστε! Είσοδος 15€ με ποτό.

NYE Party! 2018 and We’re Still Laughing!
Κυριακή 31/12, «Bios»
«Τόση πολλή διασκέδαση θα έπρεπε να είναι παράνομη» ισχυρίζονται οι διοργανωτές αυτού του party που θα πραγματοποιηθεί σε δύο stages, με πιο mainstream ήχο το ένα (R&B, hip hop) και tech house το δεύτερο. Όσοι είχαν πάει στο περσινό γελούν ακόμη, οπότε αξίζει να το δοκιμάσεις... Είσοδος με open bar 30€.

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.