Πιάσε το σέικερ και φτιάξε World Class χριστουγεννιάτικα cocktails

Χρησιμοποίησε τα Reserve Brands της Diageo, ακολούθησε κάποια απλά βήματα και μετάτρεψε το σπίτι σου σε ένα fine drinking bar.

Πιάσε το σέικερ και φτιάξε World Class χριστουγεννιάτικα cocktails

Ζεστά και bubbly cocktails, όπως ένα Hot Rum Punch ή ένα Champagne Cosmo, ταιριάζουν απόλυτα στις γιορτινές μέρες και μπορούν να δώσουν μια fine drinking διάσταση σε parties, καλέσματα ή ακόμη και χαλάρωση (για δύο ή για έναν, απαραίτητα τυλιγμένοι με κουβέρτα) στον καναπέ. Η πλατφόρμα World Class, που έχει χτιστεί πάνω στα Reserve Brands της Diageo και διοργανώνει τον απαιτητικό διαγωνισμό World Class Bartender of the Year, προτείνει μια σειρά από χριστουγεννιάτικα cocktails που δεν χρειάζεται να είσαι World Class bartender για να τα ετοιμάσεις – αρκεί να ακολουθήσεις τα απλά βήματα στα βίντεο και να χρησιμοποιήσεις τα εκλεκτά spirits από το luxury portfolio της Diageo ώστε να δώσεις ξεχωριστή γεύση στα cocktails. Ανάμεσα στα cocktails που προτείνει το World Class, τα Mulled Winter Margarita, Nutty Rye Eggnog και Hot Toddy θα σε τυλίξουν με θαπλωρή, τα The Martinez, Classic Single Malt Perfect Serve και Scotch Manhattan θα σε γοητεύσουν με τον κλασικό χαρακτήρα τους, ενώ τα Spiced Apple Crumble και Candy Cane Cocktail θα σε γλυκάνουν σαν επιδόρπιο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.