Ενόψει γιορτών μάς φανταζόμαστε στο «Distill» να καθόμαστε στις μπερζέρες με το παλιομοδίτικο ύφασμα δίπλα από το τζάκι δοκιμάζοντας κάποιο από τα Healthy Shakes (cocktails με βάση λικέρ φρούτων) και τρώγοντας ένα ριζότο με άγρια μανιτάρια και μους τρούφας. Αυτό το νέο all-day bar στο Χαλάνδρι δημιουργεί ατμόσφαιρα θαλπωρής όμοια μ’ εκείνη ενός country club με τη δερμάτινη μπάρα του, τα ρετρό διακοσμητικά στοιχεία, τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και τις πλούσιες γεύσεις στα cocktails και το φαγητό.
Τα Healthy Shakes, όπως το Onogoro με ιαπωνικό λικέρ από δαμάσκηνα, τσάι πιπερόριζας, κεράσια, κανέλα και πράσινο κάρδαμο ή το Chemistry Fizz με λικέρ πικραμύγδαλο, φρούτα του πάθους, σιρόπι μανταρίνι και φυσαλίδες από κόκκινα φρούτα, είναι μία από της ενότητες της cocktail list που έχει δημιουργήσει η Ντίνα Νικολίτση – η bartender από τη Ρόδο, που έχει ξεχωρίσει σε διαγωνισμούς της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος προτείνει επίσης στιβαρά cocktails στην ενότητα Distiller’s Choice, ενώ κάνει ακροβασίες στην ενότητα Perfect Serve φτιάχνοντας ένα classic Ray με βότκα αρωματισμένη με δαμάσκηνα, ιρλανδική κρέμα, αχλάδι και γλυκολέμονο, που σερβίρεται με αποξηραμένα φρούτα και καπνιστή γραβιέρα, ή ένα Glen’s Mule με gin, λικέρ πράσινο μήλο, χυμό μαρουλιού, πιπερόριζα, σιρόπι αγαύης και πορτοκάλι, που σερβίρεται με βραστά λαχανικά με dressing εσπεριδοειδών.
Το πρωινό είναι ιδανικό για να σβήσεις τα σημάδια της προηγούμενης νύχτας (τα αυγά μάτια σερβίρονται με μπέικον και χωριάτικα λουκάνικα), ενώ τα πιάτα στο μενού της υπόλοιπης μέρας ενισχύονται με ποιοτικά υλικά (π.χ. το burger φτιάχνεται με μοσχάρι Black Angus) – το φαγητό φέρει την υπογραφή του Τάσου Σταματιάδη («Κουκουνάρι»).