Ατμόσφαιρα country club στο Χαλάνδρι

Το νεοαφιχθέν «Distill» είναι ένα all-day bar με ατμόσφαιρα country club, όπου ξεχωρίζει η δερμάτινη μπάρα, το πλούσιο πρωινό και το bar food με ποιοτικά υλικά.

Ατμόσφαιρα country club στο Χαλάνδρι

Ενόψει γιορτών μάς φανταζόμαστε στο «Distill» να καθόμαστε στις μπερζέρες με το παλιομοδίτικο ύφασμα δίπλα από το τζάκι δοκιμάζοντας κάποιο από τα Healthy Shakes (cocktails με βάση λικέρ φρούτων) και τρώγοντας ένα ριζότο με άγρια μανιτάρια και μους τρούφας. Αυτό το νέο all-day bar στο Χαλάνδρι δημιουργεί ατμόσφαιρα θαλπωρής όμοια μ’ εκείνη ενός country club με τη δερμάτινη μπάρα του, τα ρετρό διακοσμητικά στοιχεία, τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και τις πλούσιες γεύσεις στα cocktails και το φαγητό.

Ατμόσφαιρα country club στο Χαλάνδρι - εικόνα 1

Τα Healthy Shakes, όπως το Onogoro με ιαπωνικό λικέρ από δαμάσκηνα, τσάι πιπερόριζας, κεράσια, κανέλα και πράσινο κάρδαμο ή το Chemistry Fizz με λικέρ πικραμύγδαλο, φρούτα του πάθους, σιρόπι μανταρίνι και φυσαλίδες από κόκκινα φρούτα, είναι μία από της ενότητες της cocktail list που έχει δημιουργήσει η Ντίνα Νικολίτση – η bartender από τη Ρόδο, που έχει ξεχωρίσει σε διαγωνισμούς της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος προτείνει επίσης στιβαρά cocktails στην ενότητα Distiller’s Choice, ενώ κάνει ακροβασίες στην ενότητα Perfect Serve φτιάχνοντας ένα classic Ray με βότκα αρωματισμένη με δαμάσκηνα, ιρλανδική κρέμα, αχλάδι και γλυκολέμονο, που σερβίρεται με αποξηραμένα φρούτα και καπνιστή γραβιέρα, ή ένα Glen’s Mule με gin, λικέρ πράσινο μήλο, χυμό μαρουλιού, πιπερόριζα, σιρόπι αγαύης και πορτοκάλι, που σερβίρεται με βραστά λαχανικά με dressing εσπεριδοειδών.

Ατμόσφαιρα country club στο Χαλάνδρι - εικόνα 2

Το πρωινό είναι ιδανικό για να σβήσεις τα σημάδια της προηγούμενης νύχτας (τα αυγά μάτια σερβίρονται με μπέικον και χωριάτικα λουκάνικα), ενώ τα πιάτα στο μενού της υπόλοιπης μέρας ενισχύονται με ποιοτικά υλικά (π.χ. το burger φτιάχνεται με μοσχάρι Black Angus) – το φαγητό φέρει την υπογραφή του Τάσου Σταματιάδη («Κουκουνάρι»).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.