Το El Jiron στο Ν. Ψυχικό αποτελεί πλέον έναν από τους πιο σημαντικούς προορισμούς και για ποτό, καθώς η γαστρονομία εξελίσσεται κατ’ αρχήν στη μπάρα, από τα ταλαντούχα χέρια και τις ιδέες του Δημήτρη Παπαιωάννου. Η εξειδίκευσή του στη γευστική αρμονία αποδεικνύεται πλέον σημαντική για τον απόλυτα ισορροπημένο κατάλογο, που παρουσιάζει φέτος.
Στο μπαρ του El Jiron ξετυλίγονται συνεχώς γευστικές ιστορίες, τις οποίες φροντίζει να διηγηθεί με τον καλύτερο τρόπο ο Δημήτρης Παπαιωάννου. Για να το καταφέρει αυτό, αναμειγνύει εξωτικά υλικά με μπαχαρικά, βουτάει στις κουλτούρες των λαών της λατινικής Αμερικής, παλαιώνει αποστάγματα σε δικά του βαρέλια και δεν διστάζει να προσδώσει θεατρικότητα στις δημιουργίες του. Όπως πάντα, προσθέτει μια ιδιαίτερη γευστική κομψότητα στις συνθέσεις του, η οποία αναδεικνύει λεπτεπίλεπτες γεύσεις και αρώματα.
Στην κουζίνα βρίσκεται επικεφαλής ο Γιάννης Γκωλέτης, που σε συνεργασία με τον bar manager Δημήτρη Παπαϊωάννου έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν αρμονικό συνδυασμό ποτού-φαγητού, που μπορεί να απολαύσει κάποιος τόσο στην πανέμορφη καλοκαιρινή αυλή, όσο και στη ζεστή χειμερινή σάλα του El Jiron.
El Jiron
Το El Jiron στο Ν. Ψυχικό αποτελεί πλέον έναν από τους πιο σημαντικούς προορισμούς και για ποτό, καθώς η γαστρονομία εξελίσσεται κατ’ αρχήν στη μπάρα, από τα ταλαντούχα χέρια και τις ιδέες του Δημήτρη Παπαιωάννου.