Η δεύτερη «Bella Vespa» σταθμεύει στο Κολωνάκι

Το γλυφαδιώτικο bar restaurant επεκτείνεται στη Σπευσίππου με νέες προτάσεις στο φαγητό και cocktails του Γιάννη Σαμαρά.

Η δεύτερη «Bella Vespa» σταθμεύει στο Κολωνάκι

Έπειτα από δύο χρόνια στη Γλυφάδα, το «Bella Vespa» επεκτείνεται και στο Κολωνάκι διατηρώντας όλα τα στοιχεία που το καθιέρωσαν ως ένα νεανικό, πολύβουο bar-restaurant. Η κολωνακιώτικη εκδοχή αποτελείται από δύο ξεχωριστούς χώρους, το γήινων χρωμάτων εστιατόριο και το μπαρ (που διαθέτει και ανεξάρτητη είσοδο από τη Χάρητος), το οποίο θυμίζει λονδρέζικο prive club με κυρίαρχο το κόκκινο/μπορντό χρώμα, τοιχογραφίες και μαύρη μπάρα. Ο σεφ Δημήτρης Χατζηδημητρίου ενισχύει τις δοκιμασμένες στη Γλυφάδα πίτσες και τα ζυμαρικά με Tomahawk steak με γκλασαρισμένα λαχανικά και καπνιστό ανθό αλατιού, οσομπούκο με φρέσκια τρούφα, μανιτάρια και πουρέ πατάτας αλλά και μυλοκόπι με πουρέ σελινόριζας, σπαράγγια και σάλτσα μοσχολέμονου. Τέλος, ο πάντα αξιόπιστος Γιάννης Σαμαράς έχει δημιουργήσει μια signature cocktail list με πειραγμένες κλασικές συνταγές. (Σπευσίπου 30, Κολωνάκι, 2107258885)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.