5 ώρες με τον Ben Klock

Το καλύτερο προεόρτιο δώρο για τους clubbers είναι το επιμηκυμένο set του resident του «Berghain» στο party που συνδιοργανώνουν το Blend και το «Six D.O.G.S.».

5 ώρες με τον Ben Klock

Ένα επιμηκυμένο set του resident του «Berghain» είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να συμβούν σε έναν clubber. Ο Ben Klock είναι αδιαμφισβήτητα ένας DJ που διαχειρίζεται το ρυθμό στο dancefloor όπως ελάχιστοι άλλοι, παίζοντας αδυσώπητη, αλλά όχι ψυχρή και μονότονη techno. Στο party που συνδιοργανώνουν το Blend και το «Six D.O.G.S.» το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο «Vox», ο ιδιοκτήτης του label Klockworks, ο εμπνευστής του concept Photon, που παρουσιάζεται στα καλύτερα clubs του κόσμου δημιουργώντας ένα μοναδικό οπτικο-ακουστικό περιβάλλον, και ο DJ που έφτιαξε το καλύτερο Essential Mix του 2015, θα μας υπνωτίσει παίζοντας για πέντε ώρες, μαζί με τους Mikee, Manolaco και Cirkle.

Για να ξεκινήσεις την προθέρμανση, άκουσε ένα δείγμα της 20ής κυκλοφορίας της Klockworks, μιας επετειακής συλλογής όπου ο Ben Klock συνεισφέρει το solo track «Twenty», ενώ συμμετέχουν καλλιτέχνες από το roster της εταιρείας όπως οι Sterac και DVS1:



Δες επίσης μία παρουσίαση του Photon, το οποίο έχει παρουσιαστεί στο «Printworks» του Λονδίνου και στο Amsterdam Dance Event:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.