9 + 1 φιάλες ποτού έτοιμες για πασαρέλα

Ο ιταλικός οίκος μόδας Missoni «ντύνει» μια συλλεκτική έκδοση του λικέρ Disaronno κι εμείς θυμόμαστε άλλες εννιά καλοντυμένες φιάλες.

9 + 1 φιάλες ποτού έτοιμες για πασαρέλα

Η παράδοση να «ντύνουν» το Disaronno ιταλικοί οίκοι μόδας συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά με τη συλλεκτική έκδοση Disaronno Wears Missoni. Το ιταλικό λικέρ φοράει φέτος τις χαρακτηριστικές χρωματιστές τεθλασμένες γραμμές του οικογενειακού οίκου μόδας, ενώ το κεχριμπαρένιο υγρό κάνει ένα ωραίο οπτικό παιχνίδι καλύπτοντας τα κενά ανάμεσά τους. Η φιάλη κυκλοφορεί ήδη σε σούπερ μάρκετ και κάβες, με μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις να διατίθεται στη φιλανθρωπική εκδήλωση Fashion 4 Development. Γι’ αυτήν τη συλλεκτική κυκλοφορία δημιουργήθηκε το cocktail Disaronno Special Angela20. Σε ένα ψηλό ποτήρι με πάγο αναμειγνύεις από 30 ml Disaronno, βότκα και χυμό λεμόνι, και γεμίζεις το υπόλοιπο με ginger beer - το πίνεις στην υγειά της Angela Missoni, που φέτος έκλεισε τα είκοσι χρόνια στη διεύθυνση του οίκου.

Με αφορμή την κυκλοφορία του Disaronno Wears Missoni, βγάζουμε από την κάβα μας (τρόπος του λέγειν, γιατί όλες αυτές οι εκδόσεις είναι εξαντλημένες και πανάκριβες) τις πιο καλοντυμένες φιάλες που έχουν προκύψει από τη συνεργασία εταιρειών ποτού και διάσημων σχεδιαστών μόδας.

9 + 1 φιάλες ποτού έτοιμες για πασαρέλα - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.