Το roof garden του «The Zillers» θα γεμίσει βότανα

Γιατί πρέπει να δοκιμάσεις τα cocktails του «Dandelyan», που φέτος έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο.

Το roof garden του «The Zillers» θα γεμίσει βότανα

Το κατάφυτο roof garden του «The Zillers» είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να ανθίσει η φιλοσοφία του «Dandelyan», του hotel bar στο «Mondrian London» με την εκπληκτική θέα στον Τάμεση. Δύο από τους bartenders του, ο Dan Garnell (τον είχαμε γνωρίσει στο Bar Engage στη Λάρισα και είναι φοβερός τύπος) και ο Alex Lawrence θα βρεθούν με αφορμή το Athens Bar Show την Τρίτη 7 Νοεμβρίου από τις 9 μ.μ. στη βαθυπράσινη μαρμάρινη μπάρα του boutique ξενοδοχείου «The Zillers», για να μας μυήσουν στη βοτανική... κοσμοθεωρία τους – Modern Botany είναι το κεντρικό concept των cocktail lists του δημιουργού του «Dandelyan», Ryan Chetiyawardana, ο οποίος έχει σπουδάσει βιολογία και φιλοσοφία.

Το roof garden του «The Zillers» θα γεμίσει βότανα - εικόνα 1
Cocktail που δημιούργησε η ομάδα του «Dandelyan» για το Halloween

Το «Dandelyan», διακοσμημένο με art deco πολυτέλεια από τον Tom Dixon, είναι το bar που φέτος έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο. Στα Spirited Awards αναδείχθηκε καλύτερο cocktail bar του κόσμου και καλύτερο διεθνές hotel bar, ενώ βραβεύτηκε και για την bar team του. Και στη λίστα των World’s 50 Best Bars βρέθηκε στη δεύτερη από την τρίτη θέση που είχε κατακτήσει το 2016 (με εντυπωσιακό άλμα από την 50ή του 2015).

Για το guest bartending τους, ο Dan και ο Alex θα σερβίρουν τέσσερα cocktails που έχουν ετοιμάσει ειδικά για το αθηναϊκό κοινό, τα οποία μπορούν να συνοδευτούν με finger food που έχει εμπνευστεί από αυτά η σεφ του «The Zillers», Κωνσταντίνα Φάκλαρη.

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου το μεσημέρι, οι δύο bartenders θα κάνουν ένα masterclass με θέμα «Making trends accessible for not industry people», για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να κάνουν κράτηση λόγω περιορισμένων θέσεων στο 2103222277.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.