Κωνσταντίνος Βήτα και Μιχάλης Δέλτα: reunion πάνω από τα decks

Τα δύο μέλη των ιστορικών Στέρεο Νόβα θα παρουσιάσουν ένα one-off DJ set – σπεύσατε, γιατί τα εισιτήρια είναι περιορισμένα.

Κωνσταντίνος Βήτα και Μιχάλης Δέλτα: reunion πάνω από τα decks

Εννιά χρόνια μετά την επανένωση των Στέρεο Νόβα για μια μοναδική συναυλία και τέσσερα χρόνια μετά την επανέκδοση της δισκογραφίας τους, ο Κωνσταντίνος Βήτα και ο Μιχάλης Δέλτα συναντιούνται στα decks του «Steam» για ένα one-off 5ωρο DJ set με support θα κάνει η DJ Fo – το άτυπο αυτό reunion ξεκίνησε από ένα DJ set στη Σαντορίνη τον περασμένο Αύγουστο.

Οι δύο πρωτεργάτες της ελληνικής electronica, τόσο ως μέλη της ιστορικής μπάντας όσο και με την ατομική τους καριέρα στη συνέχεια «θα παίξουν αγαπημένη τους μουσική και κομμάτια από το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής» την 1η Δεκεμβρίου, σηκώνοντας κύματα νοσταλγίας στην indie γενιά που χόρευε στα ’90s το «Νέα Ζωή 705» και ανακάλυπτε μια νέα μουσική για να εκφραστεί.

Γι’ αυτό το μοναδικό event θα κυκλοφορήσουν μόνο 500 εισιτήρια, τα οποία κοστίζουν 10€ στην early bird προπώληση, 15€ στην κανονική προπώληση (προπώληση από το Viva.gr) και 15€ στο ταμείο – σπεύσατε, γιατί είναι σίγουρο πως δεν θα μείνει εισιτήριο για δείγμα στο ταμείο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.