Τσαλαπετεινός ενός έτους

Το «Upupa Epops» (βαφτισμένο από την επιστημονική ονομασία του τσαλαπετεινού) γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια με μουσική και τα ωραία cocktails της ομάδας της Μάρφης Μπαλή.

Τσαλαπετεινός ενός έτους

Μόλις άνοιξε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, όλοι μιλούσαν για το «Upupa Epops» (μπερδεύοντας τη γλώσσα τους στην προφορά της επιστημονικής ονομασίας του τσαλαπετεινού) και προσπαθούσαν να βρουν μια θέση στην αυλή με το ασπρόμαυρο πλακάκι, το μαξιμαλιστικό αστικό σαλόνι μιας άλλης εποχής από τη μία πλευρά και τη μεγαλοπρεπή μπάρα με θέα στις σπάνιες φιάλες από την κάβα του συνιδιοκτήτη Ρένου Γραμμένου από την άλλη – ίσως μάλιστα προσπαθούσαν να αποκρυπτογραφήσουν τα νούμερα που έχουν σκορπίσει σε όλο το χώρο οι interior designers Άλεξ Πετράκης και Βίβιαν Δημητρακοπούλου.

Το all-day bar που έδωσε ώθηση στην περιοχή των Κάτω Πετραλώνων και στο οποίο συναντάμε μόνιμα μία από τις πιο αγαπημένες μας bartenders, τη συνιδιοκτήτρια Μάρφη Μπαλή, γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου με πολλή μουσική από τις 6 το απόγευμα: ολόκληρη η ομάδα των resident DJs (σημαντική υποσημείωση: το «Upupa Epops» έχει DJ κάθε βράδυ) θα δώσει το παρών, ενώ στις 9.30 μ.μ. θα ξεκινήσει το live των Crazy People Music.

Την τελευταία φορά που επισκεφτήκαμε το μαγαζί δοκιμάσαμε και προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη θαυμάσια, πλούσια παραλλαγή της Piña Colada (που θα την αποζητήσεις αν δεις τις φωτογραφίες της Ειρήνης Μιχοπούλου, resident DJ του μαγαζιού) και δύο ακόμη καλοφτιαγμένα κλασικά cocktails, μια Paloma και ένα Garibaldi.

Περισσότερες πληροφορίες

Upupa Epops

Αλκμήνης 7, Κ. Πετράλωνα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.