Party για την ενίσχυση του Νίκου Διαμαντόπουλου

Δεκάδες DJs θα δώσουν το παρών στο «Bolivar» για τη συγκέντρωση χρημάτων για τα ιατρικά έξοδα του DJ/παραγωγού που πρέπει να υποβληθεί σε μια λεπτή επέμβαση στο εξωτερικό.

Party για την ενίσχυση του Νίκου Διαμαντόπουλου

Η local σκηνή αποδεικνύει την αλληλεγγύη της συγκεντρώνοντας χρήματα για τα ιατρικά έξοδα του Νίκου Διαμαντόπουλου, που πρέπει να υποβληθεί σε μια λεπτή επέμβαση, με τρία parties που διοργανώνονται στην Αθήνα (Σάββατο 30/9 στο «Bolivar»), στη Θεσσαλονίκη (Κυριακή 8/10 στο «Piccadilly») και στην Πάτρα (Σάββατο 14/10 στο «Pas Mal»). Ο βετεράνος DJ/παραγωγός, ενεργός στη σκηνή από τα πρώτα της βήματα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, διαγνώστηκε τον περασμένο Μάρτιο με νευρίνωμα, δηλαδή καλοήθη όγκο στο κεφάλι. Οι γιατροί στην Ελλάδα τον έχουν συμβουλεύσει λόγω της δύσκολης πρόσβασης στον όγκο και της σπανιότητας της περίπτωσης να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. Το Διεθνές Ινστιτούτο Νευροεπιστήμης (INI) στο Αννόβερο ειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά, ωστόσο το κόστος είναι τεράστιο. Δεκάδες συνάδελφοι του Νίκου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τεσσάρων φίλων του και θα παίξουν μουσική αφιλοκερδώς στα τρία parties με τον γενικό τίτλο The DJs Saved My Life ώστε να συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα. Όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν στα parties αλλά επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς (IBAN GR6301721740005174044110926) με δικαιούχο τον Νίκο Διαμαντόπουλο.

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.