Το «ΜεΖεν» πιάνει μόνιμο πόστο στην κουζίνα του «The Trap»

Οι δημιουργικές ομάδες του φιλοσοφημένου τσιπουράδικου και του κομψού cocktail bar ξεκινούν μια μόνιμη συνεργασία με ελληνική γεύση και άρωμα.

Το «ΜεΖεν» πιάνει μόνιμο πόστο στην κουζίνα του «The Trap»

Τον περασμένο Μάρτιο το «ΜεΖεν», το προχωρημένο τσιπουράδικο του Γρηγόρη Χέλμη και του Ανδρέα Διακοδημήτρη, κατέβηκε για δύο μέρες από τις δύο θεσσαλικές έδρες του (στο Βόλο και τη Λάρισα) για να κάνει κατάληψη και να μεταμορφώσει το «The Trap» σε τσιπουράδικο – τα τραπέζια έγιναν ανάρπαστα, η ατμόσφαιρα ήταν ευφρόσυνη, οι μεζέδες απίθανοι και πολλοί λαχτάρησαν να δουν το «ΜεΖεν» να αποκτά μια τρίτη, αθηναϊκή, έδρα.

Αυτή η γκουρμεδο-ευχή γίνεται πραγματικότητα, πάνω σε διαφορετική βάση συνεργασίας αυτήν τη φορά. Το «ΜεΖεν» αναλαμβάνει μόνιμα την κουζίνα του cocktail bar στη στοά της οδού Όθωνος, σχεδιάζοντας καταλόγους για πρωινό, brunch, την ώρα του aperitivo και βραδινό. Η συνύπαρξη των δύο ομάδων θα είναι μία αμφίδρομη δημιουργική σχέση με άξονα τις τοπικές διατροφικές ύλες, συνταγές και αποστάγματα: οι άνθρωποι του «ΜεΖεν» θα επαναπροσδιορίσουν το bar food με την ίδια local και ανανεωτική φιλοσοφία που το κάνουν για τον μεζέ, ενώ ο Γιάννης Σαμαράς και ο Στέφανος Δραγανιδάκης θα «ελληνοποιήσουν» κλασικά cocktails χρησιμοποιώντας ελληνικά αποστάγματα ως βάση – η λίστα των ποτών θα περιλαμβάνει επίσης πολλά aperitivi, highballs και signature cocktails, καθώς και ενότητες με παλαιωμένα τσίπουρα, ελληνικές μπίρες και κρασιά.

Ο στόχος αυτής της συνεργασίας είναι μια συνεχής αλληλεπίδραση μεταξύ μπάρας και κουζίνας, καθώς και ένα ολιστικό concept βασισμένο στις τοπικές γεύσεις και προϊόντα που θα δούμε για πρώτη φορά σε ελληνικό bar.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.