Επιστήμη και stand-up comedy σε... μοριακό μείγμα

Οι Science Reactors εκλαϊκεύουν με χιουμοριστικό τρόπο την επιστήμη αλλά και το molecular mixology σε μια βραδιά στο «MoMix».

Επιστήμη και stand-up comedy σε... μοριακό μείγμα

Πώς μπορεί να εκλαϊκευτεί η επιστήμη; Η μία απάντηση είναι με τους επιστήμονες της ομάδας Science Reactors, που ανεβαίνουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν χιουμοριστικούς μονολόγους με θέμα την επιστημονική επικαιρότητα σαν άλλοι stand-up κωμικοί – κάποιοι, όπως ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, ως επιστήμονες και επαγγελματίες stand-up κωμικοί. Η άλλη απάντηση είναι δοκιμάζοντας τα μοριακά cocktails του «MoMix» σε σφαίρα, αφρό, ζελέ ή και... σαγανάκι. Αυτοί οι δύο διασκεδαστικοί δρόμοι για να προσεγγίσεις την επιστήμη συναντιούνται την Πέμπτη 31/8 στο –βραβευμένο για τις καινοτομίες του στα Αθηνόραμα Bar Awards– «MoMix». Εκεί, μέλη των Science Reactors παρουσιάζουν το Stand-Up Science (μία από τις δράσεις τους) και βάζουν το molecular mixology στο μικροσκόπιο στο bar που προσφέρει σφηνάκια σε δοκιμαστικούς σωλήνες, σφαίρες με γεύση Espresso Martini και cocktails στο τηγάνι. (ώρα έναρξης 21:30, είσοδος ελεύθερη)

Δες ένα δείγμα του Stand-Up Science:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.