Το πιο εναλλακτικό και extreme club της πόλης είναι έτοιμο για τη νέα σεζόν του

Το «Second Skin» επιστρέφει ανανεωμένο από το Σάββατο 26/8 με θεματικά parties, extreme θεάματα και ανοιχτούς μουσικούς ορίζοντες.

Το πιο εναλλακτικό και extreme club της πόλης είναι έτοιμο για τη νέα σεζόν του

Ο Γιώργος Φακίνος έχει πολλά σχέδια για τη νέα σεζόν του «Second Skin», που ξεκινάει με ένα New Season Opening Party το Σάββατο 26 Αυγούστου – σ' αυτό ο ίδιος θα μοιραστεί τα decks στο Main Floor με τους Rammlied και Geo Kar, ενώ στο Red Room θα παίζει metal ο Dr. D.

Η ένατη σεζόν του πιο εναλλακτικού και extreme club της πόλης θα φέρει: θεματικά parties, όπως το Day of the Dead, την πάντα φροντισμένη βραδιά για το Halloween (28 Οκτωβρίου), τα Venus in Furs με εκκεντρικά acts (το πρώτο στις 14 Οκτωβρίου), μαραθώνια solo sets του Γιώργου Φακίνου (το πρώτο στις 2 Σεπτεμβρίου), συναυλίες (Hocico στις 8 Δεκεμβρίου, Grausame Töchter στις 10 Φεβρουαρίου), ομάδες με διάφορα μουσικά γούστα (Trashland την 1η Σεπτεμβρίου, Casa Fiesta στις 8 Σεπτεμβρίου, Natural High στις 6 Οκτωβρίου) και τις βραδιές καραόκε της Τετάρτης.

Θα ανακοινωθούν πολλά ακόμη events καθώς και τα σχέδια για τον μουσικό προσανατολισμό του Σαββάτου, που δεν θα περιοριστεί στο industrial/goth/metal soundtrack των καθιερωμένων βραδιών Disappear Here.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.