Έρχεται το δεύτερο Athens Fine Drinking by World Class

Θέλετε να μάθετε τι είναι τα παλαιωμένα cocktails, να πιείτε ένα από τα καλύτερα Gin Tonic, να γευτείτε εξαιρετικά υλικά; Τότε, σας έχουμε πρόταση…

Έρχεται το δεύτερο Athens Fine Drinking by World Class

Μετά την προηγούμενη επιτυχημένη διοργάνωση, το «Athens Fine Drinking», με την υπογραφή του World Class, επιστρέφει ακόμα πιο συναρπαστικό.
Το ραντεβού δίνεται στις 18-21 Μαΐου στο ίδιο μέρος, το Παλιό Χρηματιστήριο, που μεταμορφώνεται σε μεγάλη μπαρ σκηνή. Για τέσσερις μέρες, το εμβληματικό κτήριο της Σοφοκλέους θα παραπέμπει σε μικρογραφία μητρόπολης του καλού ποτού!

Έχοντας την premium επίγευση του προηγούμενου Fine Drinking, ετοιμαστείτε να βιώσετε μια αναβαθμισμένη "πίνειν" εμπειρία, που φλερτάρει με όλες τις αισθήσεις. Τα ποτά που «θα χτυπηθούν» όλες τις μέρες στα shaker της αφρόκρεμας του bartending, εμπνέονται από το Perfect Serve, ή, διαφορετικά, από την κουλτούρα του ποιοτικού ποτού. Θα δούμε εντυπωσιακές αναμείξεις, πρωτότυπα υλικά και ψαγμένες γεύσεις.

Έρχεται το δεύτερο Athens Fine Drinking by World Class - εικόνα 1

Για να στηθεί αυτό το σκηνικό συνεργάζονται μερικά από τα bar της Αθήνας, που δημιουργούν τάσεις και μας μυούν στην υψηλή τέχνη του ποτού και αρκετοί ταλαντούχοι και βραβευμένοι bartenders. Συνολικά, συμμετέχουν 32 κορυφαία bar (7 Jokers, 360, A For Athens, Alexander’s bar GB, Baba au Rum, Bank Job, 9 Bar, Barreldier, Bartesera, Couleur Locale, Dizzy Mo, Drunk Sinatra, Faust, Feedel, GB Roof Garden, Ipitou, Kuko’s the bar, M bar Electra, Monk, Noel, Odori, Owl, PairiDaeza, Quartier d’ Athens, Rehab, Six Dogs, Tailor Made, Tall’s Toy, The Clumsies, The Trap, The Zillers, Φουάρ), τα οποία θα πάρουν μέρος σε ένα μεγάλο pop up bar στο Χρηματιστήριο…

Έρχεται το δεύτερο Athens Fine Drinking by World Class - εικόνα 2

Και δεν θα είναι μόνο αυτό. Θα λειτουργούν άλλοι έξι σταθμοί για να μπούμε ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο των premium spirits και να ανακαλύψουμε τις δυνατότητές τους. Σημειώστε τα: Vodka Ketel Οne, Tanqueray 10, Zacapa, Don Julio, Johnie Walker Gold Label και Ciroc. Σε κάθε ένα, πέρα από την straight εκδοχή θα εντοπίσουμε ευρηματικά mixed και προχωρημένα cocktails με απρόσμενα αρώματα και γεύσεις. Σε όλα αυτά, να προσθέσουμε διαδραστικά σεμινάρια και, εννοείται, πολλή μουσική από τους παραγωγούς των Pepper 96,6 , Rock Fm, Easy και Εν λευκώ. Δεν έχουμε, πάρα να κάνουμε μια βόλτα για να ζήσουμε κι εμείς την τελετουργία του Fine Drinking.

Έρχεται το δεύτερο Athens Fine Drinking by World Class - εικόνα 3

Σημειώστε το ωράριο, από 19:00 – 00:00. Το εισιτήριο στοιχίζει δέκα ευρώ και περιλαμβάνει δυο ποτά της επιλογής σας, συμμετοχή στα σεμινάρια και τη δυνατότητα να απολαύσουμε μοναδικά ποτά από τα συνεργαζόμενα bars σε προνομιακή τιμή, μέχρι τις 27 Μαίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.