Clement VSOP

Ένα πολύ ιδιαίτερο must taste ρούμι agricole, που παράγεται από ζαχαροκάλαμο και παλαιώνεται για τέσσερα χρόνια σε νέα βαρέλια limousine και αμερικάνικα, που πριν φιλοξενούσαν bourbon.

Clement VSOP

Ένα πολύ ιδιαίτερο must taste ρούμι agricole, που παράγεται από ζαχαροκάλαμο και παλαιώνεται για τέσσερα χρόνια σε νέα βαρέλια limousine και αμερικάνικα, που πριν φιλοξενούσαν bourbon. To αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό και διευρύνει τις εμπειρίες μας στην κατηγορία των ρουμιών. Ξεκινώντας από την μύτη, είναι εκρηκτική και σύνθετη. Απαριθμούμε αρώματα δέρματος, καραμέλας, κακάο, κανέλας, γαρύφαλλου, μαζί με αποξηραμένα φρούτα, τροπικές νότες μπανάνας, αναπάντεχο πράσινο μήλο και ένα γοητευτικό φόντο καρύδας και μπισκότου. Το στόμα είναι επίσης απρόσμενο, βγάζοντας ωραία ζωντάνια και φρεσκάδα, που παραπέμπει σε γρασίδι. Αυτό, ενισχύεται από αρώματα μαύρου πιπεριού, καπνού, ξηρών καρπών και crème brulée. H επίγευση είναι πολύ μεγάλη και χαρίζει εκπληκτικές spicy δόσεις. Σίγουρα, αξίζει να το δοκιμάσετε σκέτο!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.