«Borsalino»: με… φεντόρα και κοκτέιλ

Τους άρεσε η ομώνυμη ταινία, τους άρεσε η εποχή, και κάπως έτσι προέκυψε το όνομα του νέου all-day bar της οδού Κολοκοτρώνη.

«Borsalino»: με… φεντόρα και κοκτέιλ

Τους άρεσε η ομώνυμη ταινία με τον Ντελόν και τον Μπελμοντό, τους άρεσε η εποχή, και κάπως έτσι προέκυψε το όνομα. Μικρό, με διακοσμητικές αναφορές στην Ιταλία των ’50s και των ’60s, το all-day bar «Borsalino» που ανοίγουν όπου να΄ναι στην οδό Κολοκοτρώνη οι Γιάννης Κοροβέσης, Μάκης Παπαδάτος, Άρης Βασιλόπουλος και Νικόλας Τασαμπρός θα στηρίζει τις προτάσεις του στην εντοπιότητα και την εποχικότητα. Τα τάπας που θα παίζουν σε ελληνικό-ιταλικό-ισπανικό ταμπλό επιμελείται ο Μιχάλης Νουρλόγλου, τη λίστα κρασιών η Γιοβάνα Λύκου, το soundtrack θα κινείται ανάμεσα σε soul, jazz και μουσικές του κόσμου, ενώ το μπαρ έχουν αναλάβει οι Σίμος Ταγαράς και Σταμάτης Σταματιάδης, υπό την εποπτεία του Κοροβέση, που θα δίνει κι εκείνος το «παρών» πίσω από τη μπάρα. Από ό,τι έμαθα, κάθε λίστα κοκτέιλ θα έχει ένα πρωταγωνιστικό συστατικό. Πρώτο τη στάμπα του βάζει το πορτοκάλι, με διαφορετικές ποικιλίες και καταγωγές, δίνοντας άρωμα και γεύση σε τρία από τα signature cocktails.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.