«Βarrio» με Μαντή και Κυρίτση

Μερικούς μήνες προτού γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, το bar-restaurant του Γκαζιού αναβαθμίζει την πρότασή του ποντάροντας τόσο στην κουζίνα όσο και στo μπαρ.

«Βarrio» με Μαντή και Κυρίτση

Το «Barrio», μερικούς μήνες προτού γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, αναβαθμίζει την πρότασή του ποντάροντας τόσο στην κουζίνα όσο και στo μπαρ. Έτσι λοιπόν στο τριεπίπεδο, βιομηχανικής αισθητικής bar-restaurant του Γκαζιού ο σεφ της χρυσοσκουφάτης «Hytra» Τάσος Μαντής έχει επιμεληθεί το καινούργιο μεσογειακό, με comfort food αποχρώσεις μενού, στις σελίδες του οποίου θα συναντήσετε πιάτα όπως λιγκουίνι με μοσχαράκι ραγού και κρητική ξινομυζήθρα, ψάρι ημέρας με πουρέ κολοκύθι, σπαράγγια και σάλτσα από μάραθο και βανίλια ή κόκορα με πουρέ σελινόριζας, άγρια μανιτάρια και λαχανικά, και τη λίστα των κοκτέιλ υπογράφει πάντα ο πολύ καλός Βασίλης Κυρίτσης του «Τhe Clumsies» –στο εκεί τερέν σας περιμένουν Hazelnut Mojito, Paloma με Earl Grey και όχι μόνο.

«Βarrio» με Μαντή και Κυρίτση - εικόνα 1

Δεδομένου ότι οι τιμές είναι βατές, κι ότι για το Γκάζι μια ενίσχυση σε γευστικές προτάσεις κι εναλλακτικές μόνο κακή δεν είναι, το δίπτυχο φαγητού-ποτού, που μοιράζονται στο ισόγειο και το roof garden, το οποίο το χειμώνα κλείνει με τζάμι, δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Προτού επανέλθουμε με ανταπόκριση, να σας πούμε επίσης ότι στο ενδιάμεσο επίπεδο έχει προστεθεί ένα καινούριο πριβέ dining room, κι ότι οι θεατρόφιλοι του κέντρου θα βρουν στο «Βarrio» ένα ειδικό μενού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.