Δύο brunch που γειτονεύουν

Ιταλικές γεύσεις, «πειραγμένα» σάντουιτς (και σινιέ κοκτέιλ εις διπλούν) σε απόσταση αναπνοής, στα θεματικά brunch που λανσάρουν το «Odori» και το «The Clumsies».

Δύο brunch που γειτονεύουν

Ιταλικές γεύσεις, «πειραγμένα» σάντουις (και σινιέ κοκτέιλ εις διπλούν) σε απόσταση αναπνοής, στα θεματικά brunch που λανσάρουν το «Odori» και το «The Clumsies».

Δύο brunch που γειτονεύουν - εικόνα 1

Γεύση Ιταλίας στο «Οdori»
Από αυτή την Κυριακή 11/9, η πολυσυζητημένη vermuteria της οδού Σκουλενίου εγκαινιάζει το κυριακάτικο brunch της. Ανάμεσα στις –με ιταλικές αναφορές και με comfort food χαρακτήρα– προτάσεις του Αλμπέρτο Σιμιλλίδη, θα φιγουράρουν αβγά Benedict με προσούτο και σος Hollandaise με πέστο βασιλικού, piadina με τραγανό κοτόπουλο και πανσέτα, κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας στο φούρνο με τυρί και σπιτικά κρουτόν, μια καινούργια πίτσα Carbonara με αβγό ποσέ στους 64º, burgers με μοσχάρι ή κοτόπουλο πανέ, pancakes σοκολάτας και French Toast από πανετόνε με αχλάδι και κρέμα από ricotta με βανίλια Μαδαγασκάρης, καθώς και bomboloni (ιταλική εκδοχή του λουκουμά). Για συνοδεία, ο head bartender του «Odori», Μανώλης Λυκιαρδόπουλος, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα αναδείχτηκε νικητής του Martini Grand Prix 2016, θα προτείνει aperitivi με ιταλικά και όχι μόνο βερμούτ. Το brunch θα σερβίρεται κάθε Κυριακή 10 π.μ.-6 μ.μ.

Δύο brunch που γειτονεύουν - εικόνα 2

The Sandwich Project στο «Τhe Clumsies»
Μετά το πολύ επιτυχημένο περσινό brunch festival, η πολυμήχανη ομάδα του cocktail bar στην Πραξιτέλους, του 22ου στη λίστα με τα 50 καλύτερα του κόσμου, επανακεντρίζει το ενδιαφέρον παρουσιάζοντας από το επόμενο Σαββατοκύριακο 17 & 18/9 μια κάρτα με «άλλα» σάντουιτς. Αυτή η κάρτα αντλεί έμπνευση από τα ταξίδια της ομάδας και έχει την υπογραφή του χρυσοσκουφάτου chef του «Premiere» του «Athenaeum Intercontinental», Jean-Charles Metayer, και του αδερφού του, Sebastien, head baker στην «Costa Navarino». Στο «The Sandwich Project» menu, που «παίζει» με την ιδέα του street food, θα ανακαλύψετε μεταξύ άλλων σάντουιτς με μοσχαράκι Bourguignon σε προζυμένιο ψωμί, Fish & Chips με καπνιστή μαγιονέζα με μπισκ σε πατατόψωμο, σάντουιτς με pork belly σε χωριάτικο ψωμί με κρεμμύδι και σύκα, καθώς και ένα αλά… Carbonara. H διακεκριμένη μπάρα θα σιγοντάρει με Bloody Mary σε διάφορες βερσιόν και ελαφρά (low alcohol) κοκτέιλ, χωρίς να λείπουν οι φρέσκοι χυμοί. Το brunch θα σερβίρεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 11 π.μ.-6 μ.μ.

Δύο brunch που γειτονεύουν - εικόνα 3

Περισσότερες πληροφορίες

Clumsies (The)

Πραξιτέλους 30, κέντρο
  • Bars

Odori Vermuteria Di Atene

Σκουλενίου 2, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.