Cocktails με ασιατικό άρωμα φτιάχνει ο Βαγγέλης Ζάχος την Πέμπτη 11/2 στο «Bella Vespa», στο οποίο φιλοξενείται για το δεύτερο Bar2Bar event. Ο bartender που έχουμε συναντήσει πίσω από την μπάρα του «Baba Au Rum» και του «The Dalliance House» και τώρα βρίσκουμε στο «42», θα βάλει δίπλα στα signature cocktails του Γιάννη Γεωργακάκη (head bartender του ιταλικό restaurant bar) τέσσερις ιντριγκαδόρικες δημιουργίες: ένα Plum Blossom (ουίσκι Glenrothes, λικέρ δαμάσκηνο, μούρα και μοσχοκάρυδο), ένα Curry Smash (τεκίλα Ocho Blanco, πορτοκάλι, κάρι και μέλι), ένα Coco Nuts Punch (ρούμι Mount Gay Eclipse, καρύδα, φυστίκια) κι ένα Think Rice (τζιν Bulldog, σάκε και μοσχολέμονο), τα οποία θα συνοδεύσουμε με one-off πιάτα του σεφ Βαγγέλη Λεούση για food & cocktail pairing, καθώς και με τις μουσικές της Dudette από την ομάδα Housekeepers.
Τα Bar2Bar events πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα στο «Bella Vespa», με φιλοξενούμενους για μία βραδιά γνωστούς bartenders της πόλης.
Η Ιταλία συναντά την Ασία στο «Bella Vespa»
Με τα «ασιατικά» cocktails που ετοιμάζει ο Βαγγέλης Ζάχος για μία βραδιά, την Πέμπτη 11/2.