Karamuza: off broadway hot spot

H Καραμούζα, εδώ και τρία χρόνια, είναι το αγαπημένο place to be Αμαρουσίου-Πεύκης (βρίσκεται στα σύνορα), για όσους αγαπούν το καλό ποτό, τον καλό καφέ και τις ωραίες μουσικές από dj's που εναλλάσσονται, σε ρυθμούς funk, blues, soul, groovy.

Karamuza: off broadway hot spot

Καθημερινό, φιλικό, μοντέρνο και ζεστό, με δυο διακριτούς χώρους και όμορφη αυλή μπροστά, υποδέχεται τους καθημερινούς πιστούς της περιοχής, που "πετάγονται" για ένα ποτό και μια κουβέντα ή κάνουν μια στάση μετά τη δουλειά. Είναι το χαλαρό και παρεΐστικο μπαρ, που όλοι θάθελαν να έχουν κοντά στο σπίτι τους.

Karamuza: off broadway hot spot - εικόνα 1

Τα κοκτέιλ στην Καραμούζα είναι καλοφτιαγμένα, με αρκετά signature ή πειραγμένα γνωστά, από τον Θάνο Μπάκα, που δημιουργεί με κέφι, ανάλογα με τις εποχές και την όρεξή του. Στα συν, η συνοδεία των classics με home made γλυκές ή αλμυρές μπουκιές, όπως το νόστιμο τυρομπαλάκι (για το Dry Martini) ή το bitter πραλινάκι (για το Manhattan) και πάει λέγοντας.

Karamuza: off broadway hot spot - εικόνα 2

Δοκιμάστε το California Promise, με Beefeater, Apricot Brandy, μαρμελάδα blueberry, που κλείνει το μάτι σ' έναν λαμπερό καλιφορνέζικο ήλιο ή το πλούσιο Karamuza '14 όπου το Havana Club aniejo Reserva δένει πετυχημένα με γλυκά μπαχαρικά, μαρμελάδα πορτοκάλι, τσίλι και bitters βασιλικού. Αν είστε fan της τεκίλα, θα προτιμήσετε το Matador, με Olmeca Reposado σε ένα γοητευτικό mix με Amaretto, εσπεριδοειδή, σιρόπι Elderflower, πουρέ ανανά…
Ακολουθείτε στο fb για να ενημερώνεστε για τα συχνά μουσικά events! Η Καραμούζα, σε κάθε περίπτωση, έχει τον τρόπο να σε κάνει να περάσεις καλά.

Karamuza, Περικλέους 42 Μαρούσι, τηλ. 213 0254835

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.