Charlie RestauBar: η νέα all day πρόταση στο κέντρο

Στην οδό Κολοκοτρώνη, έναν από τους πιο ζωντανούς δρόμους της Αθήνας, άνοιξε ένας νέος all day χώρος με άποψη στην αισθητική, τη μουσική και τις προτάσεις του μπαρ.

Charlie RestauBar: η νέα all day πρόταση στο κέντρο

Το Charlie ξεκίνησε την λειτουργία του μόλις πριν λίγες εβδομάδες και ήδη αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση, καθώς προσφέρει ένα ολοκληρωμένο concept διασκέδασης, που απουσίαζε. Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, για καφέ, φαγητό ή ποτό, με δυνατά live αλλά και ήσυχες γωνιές για business συζητήσεις, με πρωταγωνιστή τη μπάρα και τα δυνατά της ονόματα, που ετοιμάζουν καθημερινά ενδιαφέρουσες προτάσεις σε cocktail.

Charlie RestauBar: η νέα all day πρόταση στο κέντρο - εικόνα 1

O χώρος: ευρύχωρο, κομψό, στιλάτο, με λιτή διακόσμηση και μοντέρνες γραμμές αλλά και με πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, χάρη στην έντονη παρουσία του ξύλου, το Charlie είναι από τους χώρους που θέλεις να έρχεσαι ξανά και ξανά.

Η μουσική: θα ακούσετε ως επί το πλείστον «μαύρες» μουσικές με jazz, funk, soul ήχους, ενώ συχνά υπάρχουν live και events. Κάντε Like στην σελίδα του Charlie στο facebook για να ενημερώνεστε γι' αυτά.

Charlie RestauBar: η νέα all day πρόταση στο κέντρο - εικόνα 2

Το bar: δυνατό σημείο του Charlie είναι η μπάρα του, που υποστηρίζεται από δύο γνωστά ονόματα του χώρου. Τον Ανέστη Ζαμανόπουλο (από το 7 Jokers) και τον Άγγελο Κιάμο (The Gin Joint, 360ο ) που επιμελούνται μια ενδιαφέρουσα λίστα κοκτέιλ. Μερικές από τις χειμωνιάτικες προτάσεις είναι το The Devil's Own, με ιρλανδέζικο ουίσκι και καφέ φίλτρου, το 47 Honey Street με Monkey 47, τεκίλα, λάιμ και νέκταρ αγαύης, το Boogie Man με bourbon και chocolate bitters ή το Gustave με κονιάκ και raspberry. Ταυτόχρονα, υπάρχει και μια πολύ ενημερωμένη λίστα αποσταγμάτων.

Charlie RestauBar: η νέα all day πρόταση στο κέντρο - εικόνα 3

Η κουζίνα: προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας. Συνοδευτικά σνακ για τον καφέ και το πρωινό (από μπαγκέτες μέχρι ομελέτες), σαλάτες και ελαφριά πιάτα για το lunch break ή μεσογειακού στυλ πιάτα για το δείπνο. Όπως γαρίδες σωτέ με φρέσκα μυρωδικά και ούζο, χοιρινά μενταγιόν με σάλτσα από σύκα και baby πατάτες ή ταλιατέλες με φιλέτο κοτόπουλο αρωματισμένο με φασκόμηλο, κρέμα και σάλτσα ντομάτας.

Κολοκοτρώνη 8, Αθήνα, τηλ. 210 3245308

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μπορεί ένα μπαρ να έχει αστέρι Michelin;

Spoiler: Ναι, και το μιλανέζικο Moebius είναι μια τέτοια περίπτωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από τη διεθνή ηλεκτρονική σκηνή στο "Bótoxe Athens"

Οι λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν sets και συνεργασίες από Second Story, Deerisland και Bun Xapa.

Πώς πετυχαίνουμε (και απολαμβάνουμε) το τέλειο Aperol Spritz;

Μία κουβέντα με τον Campari Academy Coordinator, Κωνσταντίνο Τσάτσο, σχετικά με το πορτοκαλί ποτό που κατακτά τον κόσμο της απόλαυσης.

Στο Proveleggios θα πας και για να πιεις

Η bar manager του Nolanverse, Πόπη Σεβαστού, κρατά σε σταθερή φόρμα την μπάρα του δημοφιλούς σποτ στον Κεραμεικό, δίνοντας έξτρα αφορμές επίσκεψης.

Οι "Two Schmucks" από την Βαρκελώνη είναι οι 'Cocktail Curators' της εβδομάδας στο "Bungalow 7"

Το σημαντικό καταλανικό σποτ καταλαμβάνει την μπάρα του δημοφιλούς bar restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Φυσικά και πίνουμε Aperol Spritz. Αλλά τι τρώμε με αυτό;

Ένας οδηγός μεγιστοποίησης της απόλαυσης για το πιο δημοφιλές απεριτίβο της εποχής μας, μαζί με φαγητό.

The Great Tuesday Club: "Avra" και "Noel" στήνουν το απόλυτο guest της Athens Bar Week

Τρεις ήπειροι, επτά bartenders της Four Seasons και μία μοναδική βραδιά.