Tamarind, όπως λέμε Ταϋλάνδη

Το Tamarind έφερε μια αυθεντική ταϋλανδέζικη γωνιά στην πόλη κι έκανε προσιτές τις λεπτές γεύσεις και τα αρώματα της ταϋλανδέζικης κουζίνας.

Tamarind, όπως λέμε Ταϋλάνδη
Tamarind, όπως λέμε Ταϋλάνδη - εικόνα 1

Ακόμα περισσότερο, έκανε δημοφιλές το concept φαγητό+cocktail, με ένα μπαρ που έπαιζε -και παίζει- στα ίσα με το εστιατόριο. Χρώματα, διακοσμητικά στοιχεία και το δέντρο tamarind με τα χαρτάκια-ευχές της τοπικής παράδοσης, πάνε παρέα με τις μυρωδιές από lemongrass και φρέσκο κόλιαντρο από την κουζίνα του Ben Provis που βγαίνει από το μυθικό Σιάμ και δένουν γάντι με τα εξωτικά κοκτέιλ του σπεσιαλίστα στο είδος Γιάννη Ορφανού. Ζεστοί φωτισμοί κι αγαπημένα κινηματογραφικά τραγούδια ολοκληρώνουν μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει οικειότητα κι εξωτική γοητεία -ναι, είναι ιδανικό για sentimental καταστάσεις… Αρχίστε μ΄ένα κλασικό Mai-Tai ή μια αρωματική golden margarita και ταξιδέψτε μ' ένα Mekhong Delta με το ομώνυμο ταϋλανδέζικο spirit, light coconut rum, mango, lime, vanilla ή συνοδέψτε τα ορεκτικά σας με ένα Bloody Yum Goong, μια παραλλαγή του Bloody Mary στο πνεύμα του χώρου, με lemongrass, kaffir lime και βραστή γαρίδα για στόλισμα. Ρωτήστε για τα pairings φαγητών-κοκτέιλς, πριν παραγγείλετε μια από τις must ταϋλανδέζικες σούπες, οπωσδήποτε ένα currie, περισσότερο ή λιγότερο spicy, και τα κλασικά Phad Thai noodles με tamarind sauce. Με λίγα λόγια, μια βόλτα από το Tamarind για ένα κοκτέιλ στο μπαρ ή ένα πιάτο, σε ταξιδεύει μακρυά από την καθημερινότητα φιλικά κι απλά.

Tamarind, Κεραμεικού 51, Μεταξουργείο, τηλ. 210 5225945

Μάθε τα πάντα για τον νέο θεσμό της πόλης στο www.athinoramabarawards.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.