Six Dogs

Κάθε φορά που κατεβαίνουμε τα σκαλιά της Αβραμιώτου, στο σύμπλεγμα του Six d.o.g.s, νιώθουμε πως το καλοκαίρι είναι μόνιμα εδώ.

Six Dogs

Στην πολυεπίπεδη αυλή, άμμος, φοίνικες, ξύλο και νεανικές, κυρίως, παρέες σε αντίστοιχο mood. Στη μπάρα, επίσης σταθερός στο πόστο του, ο Μάριος Ηλιόπουλος. Μας γαργάλισε το ενδιαφέρον τη χρονιά που πέρασε με το δροσιστικό punch, που ονομάζεται Μπάμπης και το ταξιδιάρικο Ambos Mundos ( δυο κόσμοι), που σε πετάει με κάθε γουλιά στην Κούβα. Ο Μάριος έχει επιδράσει έντονα στον επαναπροσδιορισμό του Six d.o.g.s, σε hot cocktail spot. Η καινούρια του πρόταση, ένας ολοκληρωμένος κατάλογος με τίτλο η Γοητεία των Τροπικών, μειώνει την απόσταση με το ηφαιστειογενές νησιώτικο σύμπλεγμα του Ειρηνικού και πυροδοτεί ακόμα περισσότερο την summer ατμόσφαιρα. Μέσα από δέκα in house συνταγές, κάνουμε στάση σε εννιά νησιά, δίπλα από τη Χονολουλού. Η ιδέα είναι ιντριγκαδόρικη και από πίσω κρύβει μελέτη. Κάθε νησί έχει το δικό του λουλούδι και το δικό του πρωτότυπο cocktail, εμπνευσμένο από αυτό. Στο shaker χτυπιούνται βρώσιμα λουλούδια, σπιτικά σιρόπια, τροπικά φρούτα, άνθη βοτάνων και δροσερά λικέρ με βάση συχνά το gin και την τεκίλα…Το αποτέλεσμα είναι free style εξωτικά ποτά με υψηλή αισθητική, σύνθετα αρώματα και πολύ ευχάριστη γεύση. Μερικά παραδείγματα που δεν ξεχνάς είναι το Kahoolawe, με ελκυστικά αρώματα εσπεριδοειδών, το Maui με σύνθετες νότες φρούτων και καφέ, το πολύ ιδιαίτερο Molokai, με καπνιστές πινελιές, το πρωτότυπο Honolulu, ένα punch με παλαιωμένο κονιάκ. Τελευταία προσγείωση, το Oahu, με εξαιρετική οξύτητα και εξωτικά αρώματα. Στη λίστα θα βρείτε και κάποια πιάτα, αν αναζητάτε ένα pairing που θα ολοκληρώσει την εμπειρία Six d.o.g.s..

Six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6, τηλ. 21 0321 0510

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.