Full moon υπό τους ήχους του DJ

Τρεις προτάσεις για να απολαύσετε τη φωτεινότερη πανσέληνο του χρόνου, στο «Bolivar» με David Morales, στο «Island» με Τσιλιχρήστο και στην ταράτσα του «Bios».

Full moon υπό τους ήχους του DJ

Ο David Morales, αφού γύρισε την Ελλάδα αλλά και γιόρτασε τα γενέθλιά του με μια εμφάνιση στο «Cavo Paradiso» της Μυκόνου, θα κάνει αξέχαστη την πανσέληνο το Σάββατο 29/8 στο «Bolivar Beach Bar». Ο βραβευμένος με Grammy DJ/παραγωγός μετέφερε το 1990 την pop μουσική στα dancefloors ρεμιξάροντας Mariah Carey, Madonna και U2 κι εξακολουθεί να είναι περιζήτητος remixer – ελπίζουμε να παίξει στο «Bolivar» το μεταμορφωμένο «Once Again» των The ReLOUD & Hang Massive, που έχει συνεπάρει φέτος την Ίμπιζα.

Το φεγγάρι θα είναι σχεδόν ολόγιομο την Παρασκευή 28/8 κι ο Vassili TsiliChristos θα φωτίσει κι αυτή την ελάχιστη σκοτεινή έκταση με ένα κλασικό house set. Ο αγαπημένος DJ θα παρουσιάσει στο «Island» ένα full moon project με τον Steven Aderinto τού «The Voice» στα φωνητικά, για όσους θέλουν να χορέψουν κάτω από το φεγγάρι με στιλ.

Downtown, το καθιερωμένο full moon party της ταράτσας του «Bios» το Σάββατο 29/8 συμπληρώνει το φυσικό φωτεινό υπερθέαμα με DJ set, άραγμα στις σεζ λονγκ και happy hour τιμές στα cocktails για όσους έρθουν μέχρι τις 21:30.

Περισσότερες πληροφορίες

Island Athens Riviera

27ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Βάρκιζα
  • Εστιατόρια

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.